Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Akčný
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Noc na zemi

Noc na zemi (1991)

Nádherný film, všetky príbehy sú osobité a peckové. Mne sa najviac páči ten Rímsky s Robertom Benignin!

Zo života chlapca

Zo života chlapca (1993)

Hviezdy Robert De Niro a Ellen Barkinová sa stretli so "začínajúcim" Leonardom DiCapriom a vyšlo im to perfektne. Super príbeh a herecké výkony, jednoducho bomba.

Vykúpenie z väznice Shawshank

Vykúpenie z väznice Shawshank (1994)

Jednoznačne najlepší film aký som kedy videl, s fantastickým hereckým obsadením. Tim Robbins a Morgan Freeman sa stali novou filmovou dvojicou. Určite všetko umocňuje vynikajúci príbeh, ale keby vo filme nehralo toľko "hviezd" tak by nemohol byt tak peckovy.

Nebo nad Berlínom

Nebo nad Berlínom (1987)

Krásny snový film, kde Wim Wanders ukázal svoje kvality. Keď som ho videl prvý krát najviac ma dostala scéna z knižnice, kde si anjeli vypočúvajú myšlienky ľudí čítajúcich knihy.

Krycie meno Donnie Brasco

Krycie meno Donnie Brasco (1997)

Milujem filmy o mafii ale fakt sa mi najviac páči Donnie Brasco, samozrejme mám rád všetky ostatné ale práve tento príbeh sa mi najviac páčil. Al Pacino a Johnny Depp to jedoducho dali ako by to nedal nikto iný.

Kasíno

Kasíno (1995)

Milujem mafiánske filmy a kasíno dalo všetkému ostatnému pekne na hudu. Robert De Niro môže hrávať poker, pretože jemu by som po tomto filme už neuveril nič, pekne zabíja očami. Takto to má vyzerať!

Nenávisť

Nenávisť (1995)

Keď som tento film videl prvý krát tak som si ho zamiloval, o Mathieuvovi Kassovitzovi som predtým ani nepočul. Každopádne pekne nakamaná francúzka sídlisková realita.