Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenzie (38)

plagát

Hrůzostrašný dějepis (2001) (seriál) 

Dybych nevzal v uvahu tech dlouhych 24min, vsechny hlavni postavy ve filmu+par dalsich veci, tak bych mu mozna dal lepsi 1*, ale je to len normalni 1*.

plagát

Walker, texaský ranger (1993) (seriál) 

Na tenhle serial se da divat....nepratele dostavaj kopance tolik, ze je to musi i nudit..ale aspon 2 hvezdicky.

plagát

Oskar (1991) 

I kdyz je tam Sylvester Stallone, tak bez Funese je to obrovska ztrata..clovek se chlamal, ale neni to Funes, i kdyz Stallone byl skvely.

plagát

Odpadlík (1992) (seriál) 

Taky sem na to cucel jak posahanej, ale clovek moudri a Lamas by mel nasednout a jet hodne daleko.

plagát

Muž z Acapulca (1973) 

Pise ze sebe blbce a nam se to libi.Clovek se pobavi se skvelym Belmondem.A Jacqueline..nwm, ale asi nejlepsi komedie s Belmondem.

plagát

Doba ľadová (2002) 

Opravdu bajecnej putovani..lenochod, ktery vas pobavi..tygr, kteremu sem fandil..a s tim oriskem fakt...Horsi nez Nemo, ale stejne vyrovnane duvody..abyste se na tenhle film podivali.

plagát

Hľadá sa Nemo (2003) 

Asi muj nej animak..sice si nevzpominam, ze bych se pri tom nejak zasmal, ale vono to je brilantne krasnej pribeh..animace..proste krasnej film..mozna je to proto, ze kdyz sem zahled tento film, tak sem byl este malej, ale ja sem vzdycky jak malej, takze v poho.

plagát

Za hrsť dolárov (1964) 

Ennio Morricone, pro me je to buh hudby..a kdyz se to spoji s brilantnim reziserem Leonem..tak z toho vzdy vznikne brilantni western...tohle to uz je napsanej v ucebnici, ako vzdy skvelej Clint..a jako rovnej souper mu dela Gian Mario Volonte.