Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Horor

Obsahy (7)

Scooby-Doo, šťastný Halloween!

Scooby-Doo, šťastný Halloween! (2020)

Po porážke Scarecrowa si spoločnosť Záhady s.r.o. myslí, že zachránili Halloween pre všetkých obyvateľov v Crystal Cove, ale nočná mora sa ešte neskončila, pretože tekvice ožívajú a útočia na všetkých. S pomocou Elvíry (Paničky temnoty) a Billa Nyeho, musí gang prekonať túto hrozbu skôr, ako prebehnú mesto! Puste sa spolu s Scoobym-Doo, Shaggym, Freddym, Dalphne a Velmou do vyriešenia záhady.

Tajomná záhrada

Tajomná záhrada (2020)

Film, ktorý vznikol na motív klasickej knižnej predlohy od autorky Frances Hodgson Burnettovej. Táto štvrtá filmová adaptácia románu nás presunie do roku 1947 do Anglicka. Film nám predstavuje príbeh mladej siroty Mary (Dixie Egerickx), ktorá je nútená stráviť nejaký čas u strýčka na zámku. Keď sa Mary zabýva, objavuje zámok a okolie a nájde túlavého psa Jeminu, ktorá ju dovedie k záhrade. Spolu s jej invalidným bratrancom Colinom (Edan Hayhurst) a miestnym chlapcom Dicksnom (Amir Wilson) objavia čarovné tajomstvá opustenej záhrady. Vďaka svojmu priateľstvu a starostlivosti vracajú tomuto skrytému miestu krásu a život.

Tajuplná zahrada

Tajuplná zahrada (2017)

Román od prozaičky Frances Hodgson Burnett je o opustenej sirote Mary, ktorá príde ku svojmu strýkovi na panstvo. No tento film sa trochu odkláňa od klasického príbehu. Mary (Glennellen Anderson) príde ku strýkovi do továrne, kde všetko funguje na základe strojov. Nájde si kamarátov a objaví svojho bratranca Colinna (Paden Garrett Anderson), ktorý je invalidom. Mary nájde kľúč, ktorý ju a jej kamaráta Dicksona (Max River) dovedie do tajomnej mechanickej záhrady. Vďaka nej a jej priateľom obnovia čaro tejto mechanickej záhrady.

Zadostiučinění

Zadostiučinění (2020) (seriál)

Príbeh v školskom prostredí nasleduje štyri dospievajúce dievčatá v súkromnej elitnej škole, ktoré utvoria svoju vlastnú tajnú spoločnosť, aby zastavili šikanovanie. Čo sa stane s nimi a s ich spolužiakmi?

Those People

Those People (2015)

Charlie (Jonathan Gordon), mladý študent umenia z New Yorku, je prenasledovaný. Jeho najlepší priateľ Sebastian (Jason Ralph) ho žiada, aby sa presťahoval. Charlie má dlhodobý jednostranný romantický pocit voči Sebastianovi. V noci so Sebastianom a širšou skupinou priateľov sa Charlie stretne a flirtuje s libanonským bar-klaviristom Timom (Haaz Sleiman). Ako sa bude vyvíjať tento príbeh lásky? A ako skončí Charlie a Sebastian?

Noelle

Noelle (2019)

Keď bola Noelle Kringle (Anna Kendrick) malé dievčatko, jej otec sa každú vianočnú noc vracal na severný pól, aby šťastne oslávil Vianoce zo svojou rodinou, ale Noelinin starší brat Nick (Bill Hader) sa musí pripraviť na prevzatie otcovej roly, keď bude starší. Neskôr Nick cez víkend odíde preč, aby mohol relaxovať pred veľkým dňom. Noelle sa vyberie hľadať Nicka, lebo jej každý vyčíta, že ho poslala na dovolenku. Ktovie ako toto hľadanie skončí a či sa Santa Claus vráti?

Tajná posedlost

Tajná posedlost (2019)

Jennifer (Brenda Song) mala v jednu daždivú noc nehodu. Keď sa prebudí, nič si nepamätá a pri jej lôžku stojí neznámy muž, ktorý sa predstaví ako jej manžel. Jennifer sa dostáva do nebezpečenstva, pretože sa vracia do života, na ktorý si nepamätá.

Reklama