Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obľúbení herci (7)

Kevin Spacey

Kevin nie je úplne univerzálny herec. V tých veciach ktoré hrá ale vždy exceluje.

Áno, stále som fanúšik aj po tom "škandále".

Brad Pitt

Brad Pitt zreje ako víno, momentálne je to jeden z úplne najlepšie hrajúcich top hercov a toho Oscara si sakra zaslúžil skôr už za niekoľko predchádzajúcich rolí.

Liam Neeson

Liam je dobrý keď láme ruky teroristom a mafiánom.

Robert Downey Jr.

Chodiaca charizma. Pre úspech filmu vlastne stačí, aby ste Roberta obsadili.

Jeremy Renner

Z Jeremyho sa stáva postupne komplexný herec, na ktorého obsadení môže byť vystavaný celý film. Je to dobrý akčný herec, ale páči sa mi aj jeho komediálna stránka. Pôsobí ako chlapík s ktorým by som rád behol na pivo.

Tom Cruise

Tom Cruise je skutočná herecká superstar v klasickom vnímaní tohto termínu. Môže vám nebyť sympatický, môžu vám vadiť jeho aktivity mimo filmu. Ale keď sa tento človek do niečoho pustí, je to vždy na 100%. Tom Cruise miluje filmy a filmy točí pre diváka. Aj keď niekedy výsledný film nemusí byť úplne dobrý, Tom Cruise vždy odvedie skvelú prácu. Málokedy si veci snaží uľahčiť. Kvôli rôznym roliam sa naučil napríklad kúzelnické triky, skvele hrať biliard alebo riadiť helikoptéru. Všetko toto sa dalo urobiť trikom alebo dablérom, ale keď to robí priamo on, je to autentické a divák to pozná. Ano, nie je to Shakespearový herec, ale toto všetko vynahradzuje svojou profesionalitou a prístupom.