Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dokumentárny

Recenzie (5 484)

plagát

Lowlifes (2024) 

Vcelku príjemné prekvapenie, podobných hororov sa síce točí pomerne veľa ale nie vždy to dopadne takto dobre, prekvapí aj relatívne nečakaný zvrat oproti klasickým kúskom ako Deliverance či Posledný dom naľavo, tých 60+% si to zaslúži, ja mám horory rád tak ešte jedna bonusová hviezda.

plagát

Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba (2024) 

Po dlhšom čase opäť v kine a osvedčenej zostave a dokonca za zvýhodnenú Johny cenu kinonedeľe sme si pozreli ďalší comeback Krotiteľov duchov, ktorý mal síce niekoľko slabších momentov ale záverečná polhodina určite stála zato aby ju divák videl na veľkom plátne. Kvalita oproti predchádzajúcemu pokračovaniu išla predsa len o niečo dole to však nič nemení na tom že táto séria má ešte stále čo ponúknuť.

plagát

American Dad! - West to Mexico (2017) (epizóda) 

Úžasné paródie na Djanga, Nezmieriteľných či Wyatta Earpa, fenomenálny záver série, presne kvôli týmto epizódam to nevzzdávam.

plagát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Také to pokračovanie asi ako presne očakávate a popri ňom si kľudne na vedľajšom okne vybavíte veci do práce a vlastne ani o nič neprídete ak sa viac sústredite na to druhé. Tentokrát sa o čosi viac prikláňam k aktuálnemu hodnoteniu na ImDb v hodnote 5,2/10, tých 39% mi pripadá trochu krutých aj keď jedným dychom treba dodať že sa žiadny zázrak nekoná, s prižmúreným okom na vedľajšom okne dávam 3*.

plagát

Šibenice (2017) 

Al Pacino síce nie je až tak skvelý ako povedzme v Insomnii ale tie úlohy detektívov mu skrátka idú a napriek tomu že to určite nedosahuje kvality spomínaných Vrážd podľa Judáša či Sedem mňa to úplne nesklamalo a tak pridávam ešte jednu hviezdičku naviac za spomínaného Ala...

plagát

Stovky bobrů (2022) 

Jednoznačný súhlas s Arsenalom83. Na základe ukážok som očakával rozhodne viac, ako kraťas by to to bolo lepšie, časom som sa už jednoducho začal nudiť aj keď celkové spracovanie a nápad neboli vôbec zlé.

plagát

Malý indián v meste (1994) 

Ako dieťa som tento film neznášal, malý indián mi bol strašne nesympatický (najmä keď liezol po Eiffalovej veži), takto s odstupom času som sa na tom v niektorých momentoch celkom pobavil.

plagát

Griffinovci - Baking Sad (2023) (epizóda) 

Meg sa počas pečenia sušienok rozplače a ostatní zistia že sa tak ich chuť zmenila na nepoznanie...