Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dokumentárny

Recenzie (5 508)

plagát

Háveď (2023) 

Ľahko mi je porovnávať so Sting, keďže medzi filmami som dal tak 20 minútovú pauzu a treba povedať že toto je určené určite dospelejšiemu publiku, pavúkov je viac a celé je to aj trochu akčnejšie a pochopiteľne to má široký liberálny sociálny rozmer posledných rokov, chudák prisťahovalci na okraji spoločnosti z ktorých nikto nedíluje drogy, iba kradnú bicykle a tenisky, prídu zlí neschopní bububu ujovia policajti (aj keď jeden je z nepochopiteľných dôvodov vykreslený ako ochotný pomôcť, akoby to celý dojem mohlo nejako zvrátiť) čo však nie je až tak frustrujúce ako vzťahy medzi postavami a spôsob ich komunikácie, aj keď je rozhodne uveriteľný. Tie dialógy síce pília uši ale nakoniec je Háveď dobrý film, nie však strašidelný horor. Strašidelným hororom bola dnes tretia tretiny v podaní Kanady proti Rakúsku, taký horor sa nevidí často...

plagát

Sting (2024) 

Vcelku vydarené a áno tou cieľovkou sú naozaj začínajúce násťročné deti, ale to je jasné asi hneď po zazrení hlavnej hrdinky. Treba si uvedomiť najmä kto na horory chodí do kina a potom sa asi nie je čo čudovať že doménu v tomto žánri majú takéto kúsky, ja si plnú kinosálu na filme pre dospelé publikum ani nepamätám (asi predpremiéra Vtedy v Hollywoode). Potenciál má predpriemiéra Mad Max:Furiosa a aj to bude v publiku tak 50 na 50, aj s tými podpultovými že dobre uveríme Ti že máš 15, veď ako inak zarobíme.

plagát

Ted Lasso - Reprezentace (2023) (epizóda) 

Za toho Rusa, bielych páprdov a šovinistické bullshit kecy hviezdička dole, ale inak stále dobré. Len škoda že kedysi FIFA23 a trz už FC24 už príliš nebude môcť dávať momenty v koži Teda Lassa, jedine žeby ich presunuli do Simíkov...

plagát

Ted Lasso - La šatna aux folles (2023) (epizóda) 

Who the fuck are Denver Broncos??? Pochopiteľne vysoké hodnotenia od všetkých pojedačov mainstreamu a snahy o globalizáciu a liberálnu spoločnosť vytiahla na 4* v závere určite Royova tlačovka, k tomu treba prirátať ako plus že sme boli chvíľkami aj na trávniku a preto to opäť dopadlo nadmieru dobre. Už to však nie je tak dobré ako v prvých dvoch sériách, koniec koncov odkedy som hodnotil prvú epizódu prešlo už 7 mesiacov, stále však vydarené, ale už viac vzťahová dráma ako športová komédia.

plagát

Chucky - Season 3 (2023) (séria) 

Dej zasadený do zaujímavého prostredia s nevyužitým potenciálom, sústavne opakované narážky na zlých katolíkov súvisiacich s masívnou liberálnou propagandou určenou na vytretie už aj tak tupých detských a teenagerských mozočkov pokazil potenciál, ktorý sa v Chuckym stále skrýva a stále ostáva nevyužitý. Celkovo je obrazom klesajúcej úrovne aj počet hodnotení tretej série, hádam sa spomínaného štvrtého volebného obdobia Chuckyho už nedočkáme.

plagát

Kuang bao ju xi (2024) 

Taký ten film, ktorý s prehľadom zvládnete vnímať a popri tom si pozriete v telke spanilú jazdu našich hokejistov proti Kazachstanu a o nič neprídete, ani v hokeji ani vo filme...najväčšou chybou je naozaj to že ten film sa tvári príliš vážne, chcelo by to trochu Asylum mód.

plagát

Posledné preteky (2022) 

Príbeh, ktorý som vôbec nepoznal a až po skončení filmu sa pozrel na tieto tragické preteky bližšie. Treba povedať že spracovanie je naozaj dobré a jedna sa o jeden z mála filmov poslednej doby ktorý by mohol byť ešte dlhší a trochu viac mohli rozvinúť osud Emericha Ratha v neskorších rokoch, na druhej strane mohlo by to aj uškodiť, ťčažko povedať. V každom prípade životopisné filmy o športovcoch západný susedia vedia točiť.

plagát

Vojna policajtov (2024) 

Na slovenské pomery nečakane dobrý a nestranný film, ktorý konečne nebol vyrobený na objednávku politickej strany či strán istej ideológie s cieľom zdiskreditovať inú stranu ale celkom výstižne vyobrazuje divoké prvé roky samostatného Slovenska. Bonusom sú české titulky, ktoré s radosťou použijú aj bratislavčania, záhoráci, žochári, trogári a aj stredoslováci kua kua...možno trochu zdĺhavé, ale na rozdiel od Svine či Ostrého noža zaujímavé a objektívne.