Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenzie (16)

plagát

V hlave (2015) 

pekný animák. zaujímavé zobrazenie fantázie o tom, ako to v hlave funguje. a čo je úplne skvelé, dá sa pri tom veeeelmi dobre zasmiať, najviac na depke :D mne osobne sa to velmi páčilo, jednoducho kvalita značky pixar.

plagát

Marley a ja (2008) 

pekný film, nemám čo viac dodať :)

plagát

Simonova kočka (2008) (seriál) 

presné zobrazenie správania mačky. úplné výstižné.

plagát

Frasier (1993) (seriál) 

Frasier je jeden z tých lepších sitcomou, ktoré som videla. Zaujímavé zápletky, inteligentný humor, každá epizóda vás núti pozrieť si dalšiu a dalšiu. Podľa mňa najlepšia postava je David Hyde Pierce. vtipný, popletený, jednoducho svojský a originálny charakter.

plagát

Bod zlomu (2015) 

dobrá pointa, no čakala som trochu viac akcie. bolo trochu akcie len na začiatku a potom trochu ku koncu. celý film sa ťahal pomaly. no dávam dve hviezdičky, pretože aj ked tých dobrých scén bolo málo, tie, ktoré boli, stáli zato.

plagát

Ľadové kráľovstvo (2013) 

veľmi slabé, čakala som viac. 3/4 filmu sa prespievalo, humor žiadny, keby tam nebol ten snehuliak, nie je tak nič zaujímavé

plagát

iZombie (2015) (seriál) 

konečne kvalitný seriál o zombie...celú prvú sériu som musela pozrieť behom pár dní, netrpezlivo som čakal na druhú a teraz netrpezlivo čakám na nové epizódy :)

plagát

Marťan (2015) 

čakala som od filmu menej, ako mi dal. vtipný, premyslený, jednoduchý no zároveň strhujúci dej. môžem len odporúčať

plagát

Chlapec od vedľa (2015) 

Na začiatku ma film velmi zaujal. Príbeh zo života o tom, čo sa môže stať každej slečne, velmi pekne vyobrazený z pohľadu obete. Celý film som sa vžívala do príbehu hlavnej herečky, no napriek tomu nemôžem dať tomuto filmu 5 hviezdičiek. Dôvod? koniec filmu. Ihla v oku? prst v oku? nehovorím, že nemám rada také scény, videla som filmy ako je napr. saw, ale sem sa mi to proste nehodilo.