Reklama

Reklama

Chlapec od vedľa

  • Česko Kluk od vedle (viac)
Trailer 1

Stredoškolská učiteľka Claire Petersonová (Jennifer Lopezová) nedávno opustila svojho neverného manžela. Keď sa do susedného domu nasťahuje atraktívny a charizmatický devätnásťročný Noah Sandborn (Ryan Guzman), Claire v slabej chvíľke podľahne jeho čaru a prežije s ním noc plnú vášne. Vo chvíli, kedy sa Claire pokúsi vzťah ukončiť, sa však Noahovo flirtovanie zmení na nebezpečnú a násilnú posadnutosť. A Claire musí urobiť všetko, aby seba aj svojich blízkych ochránila pred pohromou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (134)

smolicek04 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica filmu mi pripomína "Disturbiu" alebo niečo podobné ako "Girl Next Door" Krásna J. Lo ktorá však už od začiatku filmu dáva najavo že na konci sa stane zvrat a to som ani nevidel trailer a nečítal spoilers, proste mám rád Lopezku. Pri druhej polovici filmu sa už ale nedá vydržať úplne trápne situácie na ktoré čakáte vopred a nech už aby aj skončili trhá vás to preč od obrazovky. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ešte stále krásna Jennifer a jedna trochu napínavá scéna film nezachráni. Navyše, pokiaľ je totálne zabitý tak slaboduchým scenárom, že by ho napísali dramatickejšej aj v osobitnej škole. Nelogické reakcie aktérov na danú situáciu a jeden hrozne zlý mladík, ktorého neodzbrojí ani armáda a je vždy tam, kde nečakáte. 5 hviezdičkové hodnotenia sú paškvilom ľudskej inteligencie. ()

Reklama

L'Alpagueur 

všetky recenzie používateľa

Tento film nemá žádné významové přesahy, přesto stojí za shlédnutí kvůli poutavému ději a dobrým hereckým výkonům (přitom kromě Jennifer Lopez jde o téměř neznámé herce). Ačkoli je to jednoznačná komerce, postavy mají propracovaný charakter a to i vedlejší, zejména postava manžela Claire a otce Kevina Garrett Peterson (John Corbett). ()

jefff 

všetky recenzie používateľa

Všehovšudy průměrný thriller. Herecky nijak oslňující a i když je film sem tam velmi slušně napínavý, ve výsledku moc nenadchne. V porovnání s podobným Dokonalým mužem Cohenův snímek mírně ztrácí. Škoda přeplácaného finále, mít to kvalitněji zpracovaný konec sázející spíš než na akci na atmosféru, tak by výsledný dojem byl určitě o dost lepší. ()

HorrFi 

všetky recenzie používateľa

Může mi tady nějakej chytrák vysvětlit proč jenom 50% ?! ale kašlat na to.. kterej zajíček by nechtěl prožít románek s tak krásnou MILFKOU jako je Jennifer Lopez?? jedině mimozemšťan nebo homosexuál.. nic převratnýho to neni, ale náš záporáček o ní nechtěl přijít za žádnou cenu.. zajímavej snímek :) ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (21)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčalo sa aj v Placerita Canyon, Newhall od decembra 2013. Niektoré posledné scény boli natočené až v apríli 2014. Celkovo ale natáčanie trvalo len 25 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama