Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Dokumentárny

Recenzie (97)

plagát

Strážci (2012) 

Základný matroš - šesť hovoriacich hláv v podobe šiestich šéfov hypertajnej izraelskej služby - bol mega. Ale chýbala tomu zručná ruka dramaturga, ktorý by ten dokument nejak usmernil. Pre absolútne nezainteresovaného diváka je to tým pádom dosť chaoticky podané. Navyše, absentuje aj nejaká jednoznačnejšia chronológia udalostí. Ideologický odkaz je jasný a ťažko sa voči nemu dá niečo namietať. V podobných prípadoch musí ísť objektivita aj v takýchto povedzme publicistických dokumentoch tak trochu bokom. Rozhodne sa to - napriek výhradám - oplatí vidieť.

plagát

Opití láskou (2002) 

Toto je fakt jeden z tých filmov, pri ktorých sa rozhodujem medzi "bolo to strašne super" a "bola to strašná hovadina". Skôr sa teraz prikláňam k tomu druhému, ale pripúšťam aj prvú možnosť. Jedno isté, toto je jeden z najšialanejších a najnetypickejších romantickych filmov ever.

plagát

Newsroom (2012) (seriál) 

Vyborny serial, aj ked trosku "ukecany". Ano, tie dialogy su bohovske, ale je to taky neustaly brutalny prilev slov, ze castokrat clovek nema cas vychytat vsetky pointy a zachytit vsetky vtípky. Menej, naozaj len trosku menej, by bolo v tomto pripade viac. Herci na cele s Jeffom Danielsom su skveli a na serialove pomery to ma aj skvelu hudbu. Vyborne komentare: pabelito :)

plagát

Masaker na Wall Street (2013) 

POZOR SPOILER: Ako hovorí Jean Claude Van Damme "Tak tohle byla dobrá píčovina"

plagát

Raj: Láska (2012) 

Cynický, nechutný a veľmi posmešný film. Ten posmech by mal svoj fuknčný význam, ak by bol zároveň spojený s hlbšou psychologickou analýzou jednotlivých postáv. Ibaže nie je. Zostáva tak len "artovo" sa tváriacim MILF pornom plným starých tučných žien a mladých vychudnutých černoškov. Celé to zachraňuje len pomerne zaujímavá kamera a relatívne uveriteľné herecké výkony.

plagát

Woody Allen (2012) 

Najextenzivnejsi dokument o Woodym EVER.

plagát

Prezident (2011) 

Zaujímavý pohľad do zákulisia európskej politiky.

plagát

Páli vám to? (2004) (relácia) 

Hviezdička navyše za to, že mi jojka dala možnosť zasúťažiť si aj osobne:)