Reklama

Reklama

Páli vám to?

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2004

Hra so slovami, v ktorej nerozhodujú znalosti, ale dôvtip.  Zábavno-súťažná kvíz šou pre troch hráčov, v ktorej dvaja menej úspešní súperi umožnia jedinému súťažiacemu hrať vo finále o zaujímavú finančnú výhru. Pomôckou pre súťažiaceho je nepriama indícia. Hráč má za úlohu, čo najrýchlejšie uhádnuť dané slovo, každé neodkryté písmeno má svoju hodnotu (30 €). Písmená sa odkrývajú vo vopred určenom poradí, nie zľava doprava, ale striedavo, náhodne. Každý hráč má k dispozícii 14 slov, ktoré musí odhaliť v časovom limite 4 minúty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (47)

ac1976 odpad!

všetky recenzie používateľa

"Si z Rovinka?" Súťažiaci(a) na to:"Z Rovinky" Na Slovensku nám došli moderátori, tak sme si sem dotrepali chuja s otrasným prízvukom (a sexy ofinkou). Už nápad s hádaním písmen ma vôbec nezaujal, zadania typu: tajný sen všetkých žien-sexbomba, nezákonné usmrtenie podľa američanov-lynč, atd. stoja za hovno, chcelo to už len čerešničku na torte a prišla! Z Rakúska! ()

Melies

všetky recenzie používateľa

? / 10 Hodnotiť nebudem, lebo som to ešte nevidel celé (vtip), no ako súťažná relácia, kde ide o pomerne slušné prachy, to má pomerne, hm, oje*ávačský koncept. Niekoľkoslabikové banality striedajú štvorpísmenkové überkixy, ktoré si vyžadujú doslova božské vnuknutie, a náročnosť, alebo skôr nezmyselnosť otázok je hráč od hráča veľmi premenlivá. Ostatne, čo tak osobný test? :-) "Pekným spevom sa dá získať-" _ _ á_ i _ ... Mňa napadla ovácia, súťažiaceho Slávik, pričom správna odpoveď je vtáčik, načo Kočiš (asi jediný svetlý bod programu) zanôti niečo medzi útržkom z ľudovky a dramaturgovým "Prepáč". Na druhej strane, verím tomu, že pre bežného diváka ide o nenáročný a vítaný myšlienkový jogging, pri ktorom sa so skutočným súťažiacim neustále 'preteká', nie ako v reláciách typu Riskuj!, kde sa jeho cval skončí v momente, ako má odpovedať, kto vynašiel čiarový kód. Samotný herný koncept je teda rovnako rozporuplný ako nepôvodný a podobný neduh zdieľa vôbec celá štruktúra relácie ako aj architektúra štúdia, ktorá sa spokojne nesie v pre mňa odpudivom pseudofuturistickom JOJkárskom štýle, plnom ostrých hrán, trblietok a chladných farieb, teda pozostatku po prapratelevízií Nova. A čo je najhoršie - nedá sa pri tom umývať riad. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Program, ktorý stojí dosť na moderátorovi, to je pravda. Čo ma mrzí je, že to nie je tak celkom o vedomostiach, skôr o intuícii, slovnej zásobe a tiež ma mrzí, že vyhrať môže len jeden a aj ten nemusí a suma, ktorú môže získať nie je v porovnaní s inými programami veľká, ale sú to také normálne výhry. Hádanie slov s neustálym pýtaním si písmena s písmenko, písmenko, písmenko, však po čase začne liezť na nervy. Dočolomanský bol sympatický chlapík, Kočiš bol tiež rozumný a vtipný, ale obaja sa mi na toto nehodili, možno Kočiš trochu aj áno, ale taký dobrý pocit mi tu chýbal. Nové časti so zahraničným Slovákom sú rozpačitejšie, nehodí sa do toho, ale ako program je to stále rovnaké. ()

YoZo8 

všetky recenzie používateľa

Keď túto šou moderoval Miško Dočolomanský alebo Peter Kočiš, tak som ju v pohode sledoval. Tv program postavený na princípe krížovky som mal veľmi rád. No odkedy to vedie ten rakúsky akože moderátor, nedá sa to pozerať. On nielen, že nevie hovoriť po slovensky. On nevie ani čítať. A o tých jeho netaktných otázkach, čo kladie súťažiacim a celkovom vystupovaní moderátora radšej ani nepíšem. Pokiaľ ho niekto nevymení nebudem tv program Pali vám to sledovať. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Páli vám to?", páni admini, že sem zaradíte aj toto? No, ale budiž. Tak sa na to pozrime. Podvečerná televízna súťaž, kde hoci jaký trhan príde a jediné čo sa po ňom chce je, aby doplnil chýbajúce písmenká v slove. Ďaľšia partia buranov tvorí obecenstvo a celej tejto trapnej spoločnosti kraľuje maličký moderátor Peter Kočiš. Pri tomto ja veru svoj drahocenný čas nemienim strácať. Odpad! ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama