Reklama

Reklama

Páli vám to?

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2004

Hra so slovami, v ktorej nerozhodujú znalosti, ale dôvtip.  Zábavno-súťažná kvíz šou pre troch hráčov, v ktorej dvaja menej úspešní súperi umožnia jedinému súťažiacemu hrať vo finále o zaujímavú finančnú výhru. Pomôckou pre súťažiaceho je nepriama indícia. Hráč má za úlohu, čo najrýchlejšie uhádnuť dané slovo, každé neodkryté písmeno má svoju hodnotu (30 €). Písmená sa odkrývajú vo vopred určenom poradí, nie zľava doprava, ale striedavo, náhodne. Každý hráč má k dispozícii 14 slov, ktoré musí odhaliť v časovom limite 4 minúty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (47)

suomifilm 

všetky recenzie používateľa

Budem posudzovať nie len to, čo vidno na TV, ale aj veci z natáčania. Thomas niekomu sedí, niekomu nie. Mne v celku áno. Otázky sú niekedy krkolomné. Ale ak je tam chyba, súťažiaci sa má právo ozvať. Celé sa to natáča v kuse bez prestávky, potom sa dostriháva podľa dĺžky reklamy. Celá relácia prebieha rovnako dynamicky, ako ju vidno v telke. Mimo záber je Kamenár na jednu stranu celkom profík, na druhej strane vždy pred začiatkom príde za každým, prehodí si s nimi pár slov. A hlavne na tykanie si pýta od každého výslovne súhlas. Celkovo veľmi dobrá súťaž na telke i v zákulisí. Narozdiel od duelu..... ()

ac1976 odpad!

všetky recenzie používateľa

"Si z Rovinka?" Súťažiaci(a) na to:"Z Rovinky" Na Slovensku nám došli moderátori, tak sme si sem dotrepali chuja s otrasným prízvukom (a sexy ofinkou). Už nápad s hádaním písmen ma vôbec nezaujal, zadania typu: tajný sen všetkých žien-sexbomba, nezákonné usmrtenie podľa američanov-lynč, atd. stoja za hovno, chcelo to už len čerešničku na torte a prišla! Z Rakúska! ()

Reklama

emdvojka 

všetky recenzie používateľa

Táto vedomostná súťažno-zábavná relácia ma dobrú myšlienku o hádaní slov pomocou písmen. Čo je však odpudivé sú debilné otázky na súťažiacich, ktorý svoju trému s kamier nedokážu potlačiť a ich kŕčovité odpovede mi priam pijú krv. Preto aj keď moderátor zo súťažiacim prejde k podstate relácie, vždy to poserie ďalším vstupom o záľubách protagonistu. Rušivé elementy, ktoré neviem prekusnúť. ()

Polnoch 

všetky recenzie používateľa

Je maximálne nevhodné aby vo vedomostnej súťaži, v ktorej sa hádajú slovenské slová bol zahraničný moderátor, ktorý je šťastný z každého slova, ktoré dokáže vysloviť bez 5 chýb. Navyše väčšinu z tých slov ani nepozná a vôbec nevie čo má po celý čas rozprávať. Stále dookola poďme hrať, fandím ti, poďme hrať. Tento človek úplne kazí túto už aj tak nie veľmi pútavú vedomostnú súťaž. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Program, ktorý stojí dosť na moderátorovi, to je pravda. Čo ma mrzí je, že to nie je tak celkom o vedomostiach, skôr o intuícii, slovnej zásobe a tiež ma mrzí, že vyhrať môže len jeden a aj ten nemusí a suma, ktorú môže získať nie je v porovnaní s inými programami veľká, ale sú to také normálne výhry. Hádanie slov s neustálym pýtaním si písmena s písmenko, písmenko, písmenko, však po čase začne liezť na nervy. Dočolomanský bol sympatický chlapík, Kočiš bol tiež rozumný a vtipný, ale obaja sa mi na toto nehodili, možno Kočiš trochu aj áno, ale taký dobrý pocit mi tu chýbal. Nové časti so zahraničným Slovákom sú rozpačitejšie, nehodí sa do toho, ale ako program je to stále rovnaké. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama