Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (33)

plagát

Tatry, nový príbeh (2016) odpad!

Odfláknutá práca, ale ako bolo spomenuté aj v dokumente, sami nevedeli, či vôbec sa bude natáčať v takých podmienkach ako im pripravili Tatry.

plagát

Irčan (2019) 

Úžasné! Jednoznačne víťaz roka 2019.

plagát

Chlapec, který spoutal vítr (2019) 

Film, ktorého myšlienka je o tom ako môžeme byť vďační za to, že nás trápi hodnotenie a komentáre tohto filmu. A príbeh o tom ako hladomor a negramotnosť sa peniazmi nevyriešia.

plagát

Leaving Neverland (2019) odpad!

Od dokumentu to má ďaleko, skôr by som to pomenoval "vymyslené spovede slabých ľudí". Je smutné, že žijeme v svete kde ľudia prídu potom ako niekto odíde, aby obraňovali sami seba. #INNOCENT

plagát

Muž na Mesiaci (1999) 

Dokonalý pilier pre budúcich komikov. Ďakujeme, že si zanechol aspoň niečo, Andy. "Are you having fun with Elvis?"

plagát

Balada o Busteru Scruggsovi (2018) 

Potvrdzuje pravidlo - keď sa na niečo veľmi tešíte - sklamanie. Vďaka Coenovci azda len za to, že sa príbehy zachovajú aj v inej forme ako papierovej. Veľmi slabé.

plagát

Zrodila sa hviezda (2018) 

Mrzí ma, že som to nevidel po boku peknej slečny. Pesnička Shallow prekonala aj niektoré scény z filmy. Bradley Cooper však má u mňa veľký rešpekt za len začínajúcu režisérsku kariéru. Veľký rešpekt za hodiny spevu, ktoré absolvoval, aby si mohol zaspievať vo svojom filme. Lady Gaga rešpekt za herecký výkon.

plagát

Bez lásky (2017) 

Z obyčajného života v Rusku. Deň ako každý iný a zrazu zistíte, že potrebujete pomoc. Rusko, podobne ako Slovensko, vám teda veľa pomoci neposkytne, a tak na to zostávate sami - s partiou dobrovoľníkov. Posledná scéna - Rusko nevieme kde bežíš, ale bežíš stále len na mieste!

plagát

Šťastná to zem (2018) (seriál) 

Ak máte záujem sa dozvedieť o úplných začiatkoch ropného priemyslu v Nórsku. Prierez udalosťami, ako "farmári" zrazu zbohatli, z pohľadu rozličných generácií. "Žijeme v najlepšom čase na najlepšom mieste" - Nórsko