Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi

Recenzie (11)

plagát

Oppenheimer (2023) 

Pri toľkých pozitívnych recenziách a 88% mám pocit že som videla iný film. Zbytočne vyhodené peniaze na IMAX. Ak to chcete vidieť - pozrite si to doma. Alebo ešte lepšie, pozrite si len scény z tvorby bomby a výbuchu - to stačí.

plagát

Neobyčajný svet (2022) 

wow - recenzie ma teda dostali, toľká nenávisť, nie len homofóbovia, rasisti ale že niektorým vadí aj hendikepovaný pes? 🤮 užite si rozprávku, reprezentácia je tam pre všetkých, nie len pre hetero belochov

plagát

Maturitní ročník (2022) odpad!

wow, toto bol ten najhorší comedy / whatever film aký som kedy videla, trápne, mimo akýkoľvek humor a hrozný film, ktorý nemal vyjsť na povrch tohto sveta... čakala som slabú oddychovú komédiu, ale skoro som to ani nedopozerala... bolo to nudné, bez humoru a vďaka alkoholu v mojom tele som to nevypla, lebo ma zaujímalo ako veľmi horšie to môže byť

plagát

The Morning Show (2019) (seriál) 

Okej, prvá séria bola skvelá, pozrela som ju za 2 dni a tešila sa na druhú sériu, ktorá akurát vyšla. Väčšie sklamanie som tento rok čo sa týka seriálov a ich pokračovaní asi nezažila. Vnucovanie tém rasizmu a LGBT+ ma teda vúbec nebavilo, nerieši sa v tom seriály už nič iné a dosť sa v druhej sérií opakovali témy z prvej a mala som pocit, že pozerám prvú sériu len so stokrát horším scenárom. Ďalšie časti po 4 epizóde už pozerať nebudem.

plagát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Absolútne skvelý seriál! Berie do úvahy rôzne typy ľudí s rôznymi osudmi a správanie sa postáv je veľmi uveriteľné. Jeden z mojich najobľúbenejších seriálov! A druhá séria ešte lepšia ako prvá. Za tento seriál ťa Netflix zbožňujem.

plagát

Joker (2019) 

Wow efekt ktorý človek pri takomto hype očakáva sa bohužiaľ nedostavil a po filme som skončila s veľmi rôznorodými pocitmi. Joaquin podal dokonalý výkon, práca kamery a scén bola super ale niečo mi tak chýbalo a je to pre mňa tak na 3,5 hviezdičky. Čakal som oveľa viac od scenára a od filmu ako takého.

plagát

Spider-Man: Ďaleko od domova (2019) 

Ja proste milujem všetky spidermanovky a toto nebola výnimka, absolútne skvelé vidieť spidermana mimo Queens a hlavne v mojich milovaných Benátkach. Mysterio absolútne skvelá postava a Jake samozrejme nesklamal.

plagát

Aquaman (2018) 

3,5 hviezdičky ale to len za to, že som bola na to v kine! V telke by som to po 10 minutách vypla. V kine som sa niekoľkokrát prichytila pri tom, že sa mi zatvárajú oči. Fajn film na jedno pozretie, ale nemyslím že si zaslúži také hodnotenie. Vďaka aspoň za Momoa.