Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Akčný
  • Animovaný

Obľúbené filmy (10)

Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street

Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street (2007)

Impozantné dielo plné chladného krviprelievania a očarujúceho spevu pomstychtivého Deppa. V jeho očiach horí posadnutoť a z jeho piesní cítiť zúfalstvo. Spolu s Helenou tvorí diabolský pár, z ktorého behá mráz po chrbte. Tak desivé a vášnivé zároveň. Totálne ma to uchvátilo!

Con Air

Con Air (1997)

No poviem vám, do lietadla s takýmto osadenstvom by som si lístok kúpila už v predstihu. Pasažieri sú exkluzívni a ich rozmanité chúťky dokážu v človeku vyvolať neskonalé pocity úzkosti. Avšak žiadne strachy, sedí tu s nami totiž aj jeden sladký nabušený svalovec, s kudrnatou ofinkou a králičkom v ruksaku. A ten, keď chytí spravodlivosť do vlastných rúk, tak to len začnú lietať triesky z palubovky. Ale nebude to žiadna legrajda. Banda drňákov sa vie tiež dobre oháňať päsťami. A jak sa dostanú ku kvérom a zmocnia sa lietadla, to len začne poriadne rošambo. Našťastie Nicolas nieje žiadne B-éčko a vie, čo na tých uslintaných hajzlíkov platí. Masaker, jak sa patrí! Škoda, že nejde zohnať spiatočnú letenku.

Ľadovo ostrí

Ľadovo ostrí (2007)

Najneodolateľnejšia kombinácia, akú poznám - vlasatý žrebec Will Ferrell ako krasokorčuliar. Jeho charizma je obrovská a jeho humor je jedinečný. Zamilovala som sa do tejto drsnej komédie, pri ktorej mi vždy naskočia zimomriavky!

Ľadová archa

Ľadová archa (2013)

Zbožňujem cestovanie vlakmi. Strávila som v nich niekoľko svojich najlepších rokov, stretla mnoho zaujímavých ľudí a zažila kopec zábavy. Tento snežný expres ma ohromne pobavil a pripomenul mi zážitky z vlaku. Ten pocit, keď máte vystrčené ruky a cítite čerstvý vánok medzi prstami, alebo stojíte v poslednom vozni s hromadou ľudí a snažíte sa prebojovať do prvej triedy. Ruky sme si síce neutínali, ale občas nám niekto pohmoždil kufrom nohu. Našli sa aj staré protivné strigy, ktoré nám bránili v presune. Kang-Ho mi naviac pripomenul jedného tmavšieho pasažiera, ktorý nám kedysi celú cestu „spríjemňoval“ fľaškou s acetónom. Najkrajšie je ale sedieť pri okne a sledovať, ako sa krajina za sklom mení. Ak si chcete užiť poriadnu jazdu, tak si kúpte lístok na tento snežný expres. Ale POZOR!.. vystúpiť možte až na konečnej...

Časové pásmo bolo zmenené