Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Horor
  • Dráma
  • Fantasy
  • Komédia

Recenzie (16)

plagát

Hra o trůny - Železný trůn (2019) (epizóda) odpad!

"Bittersweet ending" my ass. Posledná séria stráca logiku, tu ju stratila už úplne.

plagát

Besnenie (2018) 

Asi najlepší film, pri ktorom sa dá momentálne v kine vypnúť, pokiaľ nerátate Pacific Rim, pri ktorom vás vypne ale totálne. Nedá mi nevyzdvihnúť skvelý herecký výkon Jeffreyho Dean Moegana, obrovský palec hore, rovnako aj humor vo filme.

plagát

Pacific Rim: Povstanie (2018) 

Pokladám za skutočný zázrak ako som na Pacific Rim vchádzal bez akýchkoľvek očakávaní a aj tak som sa v kine nudil ako Marika Gombitová na telesnej. Pospať som si mohol aj doma. Totálna tragédia.

plagát

Noc Oscarov (2018) (relácia) odpad!

Po tohtoročnom výbere ocenení Oscar skutočne znamená už len istú "prestíž", že sa môže taký del Toro pochváliť "Mám Oscara za totálne stupidný film". Nejdem sa radšej rozpisovať ani o tej politickej korektnosti, ktorú každým rokom viac a viac trepú do celého programu.

plagát

Insidious: Posledný kľúč (2018) 

Myslím, že Insidious: Posledný kľúč je dobrým zakončením série. Od filmu som neočakával nič, hlavne po fiasku trojky, avšak film ma veľmi milo prekvapil. Skvelá atmosféra, dobré ľakačky, vcelku pútavý dej... Myslím, že séria už ďalší film nepotrebuje, keďže Posledný kľúč uzatvoril kruh.

plagát

Susedia - Sťahovanie (2018) (epizóda) 

Susedia sú po 10 rokoch späť v plnej sile. Kvalitatívne sú rozhodne na rovnakej úrovni ako pred 10 rokmi, aj keď som bol voči nim skeptický. Uvidíme čo bude ďalej :)

plagát

Živí mrtví: Počátek konce - Série 3 (2017) (séria) 

Koncom druhej série som uvažoval nad tým, že s FTWD skončím. Som však rád, že som neskončil, 3. séria prekonala moje očakávania, momentálne ma baví viac ako klasické TWD. Dúfam, že 4. séria pôjde v rovnakých šlapajách ako tretia.