Reklama

Reklama

Susedia - Season 4 (2018) (séria)


Sťahovanie (S04E01)

(epizóda)

Obsahy(1)

František so Zuzanou sa presťahovali, ešte nemajú všetky veci v novom byte a už sú tu komplikácie. László oslavuje 50-tku a spolu s Ildikó sa vracajú po desiatich rokoch do Bratislavy. Susedia sú na seba urazení a za celý ten čas sa nekontaktovali. Udobria sa? Bude oslava? A ak áno, tak kde vlastne? (TV Markíza)

Recenzie (6)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Trocha mi tam nesedí architektonické riešenie inkriminovaného činžiaku (byty oproti sebe, no balkóny vedľa seba? Ale ak sú byty na úplnom konci chodby, teoreticky to za istých okolností možné je...), ale inak som spokojný. Oceňujem nielen správnu sitkomovú výpravu a epizódne postavičky, čo je súčasť každého dobrého sitkomu, ale tiež "správnu" sitkomovú, krátku minutáž. Herci sa do svojich rolí vrátili bez problémov a hladko, ako keby ich opustili minulý rok a nie pred desiatimi a hoci to nie je salva smiechu, ako celok to hodnotím pozitívne. Aspoň zatiaľ. Pred 10. rokmi to bol totálny hit, ku ktorému si sadalo celé Slovensko a svojím spôsobom som rád, že sa to vrátilo. Hoci je trochu smutné, ako sme za ten čas zostarli. ()

Jard 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po desiatich rokoch bol opätovný štart Susedov nad moje očakávania, aj keď veľmi dúfam, že 4. séria prinesie scénky a hlášky kvalitatívne aj humorne porovnateľné s 1. až 3. sériou. Zatiaľ som sa celkom pobavil. 75% ()

Sexy_Beast 

všetky recenzie používateľa

Susedia sú po 10 rokoch späť v plnej sile. Kvalitatívne sú rozhodne na rovnakej úrovni ako pred 10 rokmi, aj keď som bol voči nim skeptický. Uvidíme čo bude ďalej :) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Návrat podľa mňa podarený, herci síce zostárnutí, kulisy slabšie, ale ten humor tu nechýba. Jedno z mála vecí, ktoré Andymu Krausovi vyšli. ()

Zaujímavosti (3)

  • Prvú epizódu po desaťročnej prestávke si v pondelok 1.1.2018 nenechalo ujsť 1 056 000 divákov vo veku nad 12 rokov. V strategickej cieľovej skupine 12-54 dosiahla extrémne vysoký rating 22,8%, aj trhový podiel 45,1%. V oboch hlavných cieľových skupinách šlo o vôbec najsledovanejší program na televíznom trhu od hokejových majstrovstiev sveta v roku 2016. (WalterIK7)

Reklama

Reklama