Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Dokumentárny

Zaujímavosti k filmom (14)

Brightburn

Brightburn (2019)

Chlapec vstane z postele (9. minúta), v pyžame má zachytenú červenú prikrývku. V prestrihu na ďalší záber už však prikrývka nikde nie je.

Samaritán

Samaritán (2022)

V 65. minúte nastáva scéna, kedy Joe (Stallone) aj s malým dievčaťom preskočí cez auto, prevrhne ho a ukryje sa zaň pred hodeným granátom. Takým, aký v minulých scénach dokázal vyradiť všetku elektroniku v okolí výbuchu. Tu však nevyradí ani len mobilné telefóny početných pozerajúcich sa ľudí, ktorí celú scénu na mobil natáčajú.

Pobrežná hliadka - War of Nerves

Pobrežná hliadka - War of Nerves (1992) (epizóda)

Mitch napadne Sata. Dvaja záchranári Mitcha držia, Newman má na očiach okuliare, no hneď v ďalšom zábere už ich na očiach nemá.

Druhá šanca - Episode 11

Druhá šanca - Episode 11 (2022) (epizóda)

Gabriel je na streche a prichádza za ním Lujza. V prvom zábere na Lujzu jasne vidno, že má okolo krku dlhý šál. V ďalších bezprostredne nasledujúcich záberoch však už žiaden šál nemá.

Pobrežná hliadka - Old Friends

Pobrežná hliadka - Old Friends (1990) (epizóda)

Mitch stroskotá s klzákom v korunách stromov. Pri snahe dostať sa ku kmeňu stromu spadne na zem a zlomí si nohu. Vzápätí však vidno, ako má v ďalších záberoch nohu obviazanú a spevnenú tromi kovovými tyčami z klzáka, a má aj ďalšiu tyč, ktorú použije ako barlu. Lenže celý klzák ostal hore na strome, takže Mitch sa nemal ako dostať k žiadnym tyčiam.

Pobrežná hliadka - The Big Race

Pobrežná hliadka - The Big Race (1990) (epizóda)

V 21. minúte sú Mitch a Craig na motorovom člne a hľadajú Corta, ktorý predtým spadol do vody. V zábere, keď zastavujú čln, majú obaja na modrých vetrovkách nasadené červené záchranné vesty. V nasledujúcom zábere, keď zastavia, však žiadne vesty nemajú - majú iba modré vetrovky.

O liečivej vode

O liečivej vode (2020) (TV film)

Na Hankiných pytačkách sa objaví Jakub a ukradne fialové sako, ktoré si oblečie. Keď však s Hankou tancuje, nemá fialové ale hnedé sako. A následne, keď ho stráže začnú naháňať, znova nemá hnedé ale fialové sako.

James Dean

James Dean (2001) (TV film)

14. minúta, James (James Franco) leží v posteli a rodičia sa hádajú. Matka prichádza do izby, James sa tvári, že spí - záber kamery na Jamesa ukazuje, že leží na bruchu a ľavú ruku má nahor, vedľa hlavy. V nasledujúcej sekunde sa kamera mení a nastáva chyba - James leží úplne inak. Je na boku a obe ruky má spojené a položené na vankúši pred svojou tvárou.

Pobrežná hliadka - Cruise Ship

Pobrežná hliadka - Cruise Ship (1989) (epizóda)

V 22. minúte dostane Shauni od priateľa silnú facku, ktorou ju trafí pod jej pravé oko. V nasledujúcom zábere (a aj v celom zvyšnom čase tejto časti) má však monokel pod ľavým okom.

Pobrežná hliadka - In Deep

Pobrežná hliadka - In Deep (1989) (epizóda)

V 38. minúte Hobie sadá na bicykel a mieri k skladu pod mólom. Na chrbte má modrý batoh. Keď však v nasledujúcom zábere z bicykla zosadá, žiaden batoh nikde nemá.

Hotel - Štipni ma

Hotel - Štipni ma (2018) (epizóda)

Na diskotéke sa Albert s Oľgou spolu odoberú z parketu preč, tancovať zostávajú už len Roman s Dorotou. Vzápätí však prichádza strih tancujúcich, a na ňom vidieť, že Albert s Oľgou tam stále sú a tancujú, hoci už dávno vôbec na parkete nie sú.

To Kapitola 2

To Kapitola 2 (2019)

V čase presne 2h 00 min vchádza skupina do kanalizačného tunela, a keď kamera ukáže Eddieho (James Ransone), má oblepené svoje pravé líce. Lenže Henry (Teach Grant) ho predtým bodol nožom do jeho ľavého líca, takže na zábere má oblepené zlé líce.

LBJ

LBJ (2016)

Keď v 86. minúte Lyndon B. Johnson (Woody Harrelson) vstupuje do preplnenej sály uvádzač s okuliarmi na nose ho ohlási a začne tlieskať. S nasledujúcim záberom uvádzač okuliare nemá a ani netlieska - ruky má spustené pri tele.

Reklama