Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Horor

Recenzie (20)

plagát

13 hodín: Tajní vojaci v Bengázi (2016) 

Taký neprehľadný dej som tuším ešte nikdy nevidela. Ved ja som si niektoré časti pretočila aj trikrát a aj tak mi nebolo jasné kto, kde, prečo, ako, s kým, o čo šlo. Nechce sa mi veriť, že sa nájde divák, ktorý s prehľadom stíhal registrovať všetky udalosti, a ak predsa len áno, tak klame. Mimo toho sa však na film pozerá celkom fajn, bolo tam veľa parádnych scén. Avšak nemôžem dať viac ako tri hviezdičky kvôli tej neprehľadnosti, pretože nič neznášam viac ako keď niečomu vo filme nerozumiem, a pravda je, že počas tohto filmu som hodinu a pol len tápala, tápala a tápala. Poslednú hodinu som už na všetko kašľala a zameriavala sa iba na vizuál :-)

plagát

Pamiatkári (2014) 

Pre pána jána, mňa ten film skoro unudil k smrti. Ani môj pozitívny vzťah k umeniu to nezachránil.

plagát

Sliedič (2014) 

Gyllenhaal bol naprosto dokonalý.

plagát

Čertova díra (2014) (amatérsky film) 

Keby neexistovalo posledných 10 minút, dala by som 5 hviezdičiek. Bohužiaľ, existuje...

plagát

Nevesta hôľ (1971) 

Po prezretí si filmu musím skonštatovať to, že naprd nebola len kniha ale aj jej filmové spracovanie. Bleeeeee... Milovníkov Švantnerových diel považujem za, po 1. bláznov, 2. extrémne lyricky založené duše, teda bláznov. :-)

plagát

Lucy (2014) 

Oceňujem nápad a Scarletine plné ...... pery. A to je asi tak všetko. Túto konšpiračnú teóriu by určite vysmial aj človek so 100 percentným využitím mozgovej kapacity. A to teatrálne padnutie Číňana na stále točiacu sa stoličku... Strašnééééééé.

plagát

Feriha (2011) (seriál) 

Seriál je to príšerný, ako všetky z tejto krajiny. Videla som asi 10 častí a musím skonštatovať, že aký je Emir krásavec, taký je príšerný herec. Myslím, že ešte aj Ferihe to ide lepšie. Hviezdičku dávam len kvôli Ferihinej mame, tie jej úžasné poučné a ironické hlášky... Len vďaka nim som zvládla tých pár častí. Keď počujem jej mamu, to ako keby som počula tú svoju :-D

plagát

Štvanec (2008) 

Film bol naozaj dobrý. Ešte lepší by bol bez zvuku. Tie dialógy. To bolo niečo príšernéééééééé. Hotová paródia. Ale nechcem sa hrať na múdru, možno to tak malo byť :)

plagát

Nymfomanka I. (2013) 

Jeho kvality ma, zdá sa, obišli míľovými krokmi.