Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akčný

Recenzie (9)

plagát

Hore nohami (2001) 

Je to presne to čo od toho očakávate, romantická komédia s trochou humoru a zaujimavou zápletkou. Plus Freddie prinze, mne to na 4 hviezdičky stačí..

plagát

Detektiv Knight (2022) 

Za mňa tiež taká priemerná detektívka.. Jasne, že tam bolo pár nelogických akcii, ale to asi ako v každom akčnom filme.. ale v podstate som bola zvedavá ako to skončí.. akože na 26% to isto nie je.. tiež by som tomu dala 40-50% .. neohuri ale ani neurazi..

plagát

Einstein - Kinetika (2023) (epizóda) 

Spraviť z nás všetkých debilov, aby vynikol jeho intelekt. Je to dosť smutný počin. Škoda, že nie je napísaný aj scenárista. Rada by som si pozrela aj jeho iné počiny. Lebo toto je veľmi smutné, až depresívne. Chápem pointu akou chce serial zaujať, ale chcelo by to vyššiu inteligenciu a kreativitu aj u scenaristov... žial takto je to len další podpriemerný sk serial.

plagát

Agatha a podstata vraždy (2018) (TV film) 

Za mňa nuda, k tomu ešte aj hlupa zápletka a ignorancia reality. trápna lesbická linka, "chúďa" žena v mužskom svete, a podobné klišé..

plagát

Riskantné podnikanie (1983) 

Neviem, ale mňa nejako oslava pasáctva neberie. Chcela som to vidieť, kedže Tomov výstup v ponožkach a trenkách je v toľkých iným filmoch opakovaný. Ale teda za mňa dávam hviezdičku za dobrých hercov. Inak celý dej na hlavu.

plagát

Šarlatán (2020) 

Dávam dve hviezdičky za skvelé herecké výkony hlavných hrdinov. Ak by to nebol životopisný film, tak dám možno aj viac ale teraz viac nemôžem. Lebo, že nie sú životopisné príbehy presné, pochopím. Nikto nemôže vedieť do bodky čo sa vtedy dialo (teda ak nie su podľa nejakého dennníka). Ale vymyslieť si celú ľubostnú linku, dať ju ako hlavný dej. Sorry. Za mňa zabité 2 hodiny života.  Plus ak nikdy nebola jeho homosexualita potvrdená, príde mi to pomaly ako na cti utŕhanie. Počas deja som si musela čítať wikipediu, aby som vlastne vedela, čo a ako dopadlo, a čo  ako je myslené. Akože za mňa brutál sklamanie. Keď to porovnám s takým  Kmotrom.

plagát

Som mama (2018) (seriál) 

Čakala som, že to bude 20 min sitcom, ale ani tento formát nie je najhorší. Hodnotím po 2 častiach, ktoré som videla viac krát. Kristínu nemusím, ale podľa mňa ako herečka to dáva výborne, rovnako ako zvyšok obsadenia . Zuzana Kanócz je skvelá. Rovnako som si pôvodne myslela, že to bude natočený jej príbeh, tak som sa musela trochu preorientovať z mojich očakávaní na seriál od trafenej Tine. Som však milo prekvapená. Zatiaľ to má vtipné, celkom reálne rozhovory. Som zvedavá čo bude ďalej. Dávam 4 hviezdičky, lebo súhlasím, že je to SK nadpriemer. edit 5.12.2018: Dávam 5 hviezdičiek, aby som to tu trochu pozdvihla, lebo seriál ma baví. Sú tam reálne dialógy, nič sa nenaťahuje, problémy sa riešila a aj sa zasmejem. Keď to porovnám s oteckami alebo starým zlým panelákom, tak toto je úplne iná liga. To že je Tina šlahnutá, je len ukážka toho aké ženy vedia byť, počas tehotenstva a na materskej, zažila som to s nejednou kamarátkou, a môžem povedať, že je to reálne. :D

plagát

Sedem zhavranelých bratov (2015) 

Pre mňa jedna z najlepších rozprávok, videla som ju už asi 6x a vždy si to rada pozriem znova. Výrobné herectvo Marthy Issovej, pekný romantický príbeh, dobré efekty.. Za mňa 5 z 5. Nič mi tam nechýbalo.

plagát

Take me out (2017) (relácia) 

Myslela som, že nezvládnem pozerať ani jednu časť, nakoniec som pozrela tri. A tak som zmenila z "odpad" na jednu hviezdičku, lebo predsa som tomu niečo venovala, tak akože to nie je až tak zlé. Ale je to stále horšie. Je tam 90% nasadených báb, ktoré majú akože vtipné hlášky ako Zuzanita, silikonová Simona a podobne, ktorých sa moderátor furt pýta, prečo dali nie, hoci sú tam ženy, ktoré by možno chceli na to rande fakt aj isť, ale v podstate len robia kulisu tým silikonovým. Na celej relácii mi vadí veľa vecí, ako ukričanosť, umelé dotetované pipinky, občas aj vulgárnosť a trápne narážky na sex a podobne, ale asi najviac mi vadí, že je vidieť, že to celé ide podľa nejakého scenára, pretože "slečny" ktoré boli v nákupných maniačkách a všetkých možných Joj reláciach si nikdy nikoho nevyberú a tak sú tam stále aj so svojimi "vtipnými" hláškami.