Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Animovaný

Recenzie (55)

plagát

Kráska a zviera (2014) 

Nie že by bola kráska a zviera bez chyby, to určite nie, ale po amerických pokusoch oprášiť rozprávky starej matere mi prišla táto vskutku podarená. Jednoznačne najväčším mínusom je chýbajúcich 15-20 minút, v ktorých by sa Lea opodstatnene zaľúbila do Vincenta, nie že by na lásku trebalo dôvod. V skutku pekná rozprávka s dobrým hudobným podkladom.

plagát

Tajný život Waltera Mittyho (2013) 

Keď tak pozerám hodnotenia iných užívateľov na čsfd, mám pocit že som asi videl skrátenú verziu, ale nie. Netvrdím že sa mi po vizuálnej stránke tento film nedostal pod kožu a výkon Stillera nepotešil. Okrem toho pozlátka tam ale veľa nezostalo. Presnejšie, dve scény ,,moment´´ a ,,posledná obálka´´ .Za spomenutie ešte stojí príjemný soundtrack. Buď vám to bude stačiť, alebo nie.

plagát

Pozdravy zo spermobanky (2013) 

Poradie v žánri by som asi prehodil. V prvých 30min. to malo nábeh na príjemnú (nie americky tupú) komédiu, pri ktorej som sa bavil. Potom sa to všetko vytratilo a ani sa nebolo v podstate na čom smiať, ba ani len pousmiať. Srdcervúca dráma to taktiež nebola a tak zostal len milý príbeh o mužovi a zodpovednosti za 533 detí.

plagát

Vtáčí úlet (2013) 

Palec hore za zaujímavý nápad a niektoré podarené gagy. Inak pomerne zbytočné.

plagát

300: Vzostup impéria (2014) 

Spolu s Butlerom odišlo aj charisma grécka. To sa však už dalo očakávať hneď po zhliadnutí prvých ukážok. Chvílami som sa dokonca pristihol že som na strane peržanov. Nie že by na mňa zapôsobila Artemisia (a.k,a dvojička Belli ,čo do hereckého nadania a výzoru) ale Xerxes je jediná postava ,ktorá ešte má niečo do seba. Po vizuálnej stránke mi to však lahodilo oku. Nemám ale na mysli hektolitre krvy, ktoré striekali ako z prasknutých balónov. Exteriér, interiér, neustále niečo poletovalo vo vzduchu.

plagát

47 roninov (2013) 

Japonská povesť na americký spôsob v ktorej mi chýbala nejaká tá azijská zmyselnosť, múdrosť. S takým výberom scénaristov to ale asi inak dopadnúť ani nemohlo. Keď si to však preberiem na drobné a beriem do úvahy len fantasy/akčnú časť, tak to bol v skutku dobrý film s celkom dobrými hereckými výkonmi. 3D efekty poslabšie.

plagát

Jack, zabijak obrov (2013) 

Jedna z tých lepšie pojatých novodobo spracovaných rozprávok starej matere. Pozrel som si ju v org. znení 3D IMAX, čo jednoznačne zvýšilo pôžitok z pozerania a následne asi aj ovplyvnilo moje hodnotenie. Na moje prekvapenie to nebolo hlúpe a 114 min. stopáž mi prišla tak akurát. Vo fazuli je toho skryté viac než by sa na prvý pohľad zdalo, slušná grafika, prijemná zábava, dobre zvládnutý obri (či už charakterovo alebo graficky) a hlavne svižný dej pri ktorom nie je čas na nudu. Vytknúť by sa toho dalo viac, ale načo...

plagát

Neobyčajný život Timothyho Greena (2012) 

V prvom rade je to ®Disney, treba si to uvedomiť ešte pred tým než si to pozriete. ,,Zelenáč,, Timothy hral jednoznačne prím (v tom dobrom slova zmysle) v tejto hlupučko sa tváriacej roddinej zábave. Jennifer a Ron boli úplne mimo a nedôverihodní, sorry. Námet filmu ma dokázal zaujať, ale samotné spracovanie už nie. Chýbalo mi v tom minimálne nejaké morálne poučenie, keď už nič viac. Neviem či som bol sám, čo som si všimol, ale ozaj ukazovali za správne keď si rodičia snažia cez svoje deti riešiť svoje detstvo! A aby to nestačilo ešte k tomu chcú aj dokonalé dieťa vo všetkých smeroch. V prípade že také nebude tak čo?

plagát

Nečakané odhalenie (2012) 

Čo Vás na ,,Pacte´´ naštve? Že nie je originálny, herecky nemá čo ponúknuť, postavy nerozmýšlajú ligicky (v podstate ako skoro v každom horore)...ale žeby až natoľko (dom?!#). Potešia lakačky a ,,zlý chlapík´´.