Reklama

Reklama

VOD (1)

Kde bolo tam bolo, žil raz jeden kupec. Keď všetky jeho lode aj s drahocenným nákladom skončia na dne mora, všetok majetok úbohého muža (André Dussollier) pripadne jeho veriteľom, a tak nemá inú možnosť, ako sa spolu so svojimi šiestimi dospelými deťmi presťahovať na vidiek - jedným z nich je i láskavá, odvážna a neprehliadnuteľne krásna Belle (Léa Seydoux), jeho miláčik.  Počas jednej nie veľmi úspešnej obchodnej cesty ďaleko od domova ho osud zaveje na miesto, kde zjavne už celé roky ľudská noha nevstúpila – na pozemky nebezpečného Zvieraťa (Vincent Cassel), ktoré mu síce zachráni život viac ako veľkoryso vynahradí všetky straty, no ktorého nezmieriteľný hnev na seba privolá, keď nerozumne odtrhne jedinú nádhernú ružu pre Belle! Trest, ktorý Zviera žiada, je nepredstaviteľne krutý... Obchodníkov život! Belle sa obviňuje z toho, čo postihlo jej rodinu, koniec koncov otec tú nešťastnú ružu odtrhol pre ňu, preto sa rozhodne obetovať namiesto neho. V prekrásnom zámku Zvieraťa ju však nečaká smrť, ale život plný všadeprítomnej mágie, tichej radosti a zvláštnej melanchólie. Ako čas plynie, Belle a Zviera sa začnú opatrne zbližovať. Vždy, keď sa zámok ponorí do tmy, sny Belle poodhalia ďalší kúsok minulosti, vďaka čomu krôčik po krôčiku zistí tragickú pravdu – osamelé Zviera bolo kedysi  Princom (Vincent Cassel)! Odvážne vzdorujúc všetkým hrozbám sa Belle rozhodne pokúsiť o zdanlivo nemožné – zbaviť Zviera strašnej kliatby a zachrániť ho. A popritom spozná chuť pravej lásky. (TV Markíza)

(viac)

Videá (9)

Trailer 4

Recenzie (311)

VenDulin85 

všetky recenzie používateľa

Musím se přiznat, že pro téma Krásky a zvířete mám slabost. Viděla jsem disneyovskou verzi, pak naše obě české, operu v Národním divadle a podle výpravnosti jsem čekala velký zážitek. V jistém smyslu mě toto nové zpracování nezklamalo, zámek a zahrada jsou nádherné a Vincent Cassel je prostě Vincent Cassel, hromdopole! Jenže v určitých chvílích (hon na laň) jsem si připadala jako v počítačové hře a víte vy co? Já nemám ráda počítačové hry. Navíc mi v příběhu chyběly (už to nakousla ti88na) emoce, podle jejich verze by Belle musela být jednoduché trdlo, aby naráz prozřela a řekla to, co řekla. Tolik jsem chtěla vyzdvihnout, že se tvůrci zaměřili na minulost prince a v jednotlivých sekvencích ukázali jeho život + rozvětvili kupcovu rodinu a tím tak mohli zdůvodnit štědrou stopáž, ale ten konec opravdu pokazil, co se dalo. První projekce 3,5*, později se ukáže. ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Zajímavá vizuální stránka, která dokáže nalákat diváka. Příběh je známý a žádného většího originálního nápadu se nedočkáme, až na pár maličkostí na které měl největší podíl vizuál. Herecké výkony docela stravitelné a žádný nějak víc neotravuje. I když jsem toho názoru, že dvě hodiny jsou moc a slušelo by tomu spíš 90 minut, protože se divák chvílemi nudí .. 6/10 = 66% ()

Reklama

Hees 

všetky recenzie používateľa

Pekná rozprávočka a jediné čo mi na nej vadilo bolo to zbytočné čítanie deťom. To čítanie ma vytrhávalo z deja a musel som vždy chvíľku počkať kým som sa znova cítil, že som v ňom. Okrem tohto je dej plynulý a v príbehu nie sú žiadne prekvapenia skôr sa drží svojej kostry akú by mal mať. Léa Seydoux sa celkom hodila do tejto role a páčila sa mi v nej a tým nemyslím, že by zahrala niečo unikátne len sem do tohto filmu pasovala ako "kráska". Najviac ma aj tak zaujali všetky nádherné šaty, ktoré mala oblečená hlavná hrdinka a pri tom som muž, takže neviem čo sa deje (hehe čas na smiech). Triková časť je tiež zaujímavá a podľa mňa na nej nešetrili. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Pohádka znovu ožívá, jen v rukou jiných tvůrců, s jinými herci, s jiným rozpočtem. A tím pádem i s rozdílnou vládou počítačových kouzel. Klasickému příběhu o dívce, prokletém zámku a s jeho neméně prokletým pánem nechybí cit pro výtvarnou stránku, zelená plátno však tvůrci nezapřou. Výsledek nezklamal, ale prostě mnou jen projel a nic moc nezanechal. Herci fajn. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

CITÁT - V tomhle pekle už jsme přes měsíc........umřeme tady, shnijeme a sežerou nás brouci......... Zvíře (la Béte) vypadá celkem mile, nejde z něho skoro žádný strach. Kráska (la Bella) si z něho skoro udělá domácího mazlíčka. Příběh je vizuální pastva pro oči, ale to je tak vše. Hudba se mi k filmu nelíbila a chvilkama byla i otravná. ()

Galéria (113)

Zaujímavosti (4)

  • Snímek měl nesoutěžní premiéru v únoru 2014 na 64. ročníku Berlínského filmového festivalu. (Terva)
  • Natáčení začalo dne 5. listopadu 2012 v Berlíně v Babelsberg Studios. (Gyorgy)

Súvisiace novinky

Hermiona a zvíře

Hermiona a zvíře

26.01.2015

Alenka v říši divů, Mocný vládce Oz, Zloba - královna černé magie... co hraná disneyovská pohádka, to obrovský hit, není tedy divu, že tenhle trend pokračuje. Už v březnu dorazí Popelka od Kennetha… (viac)

Známe první novou bondgirl?

Známe první novou bondgirl?

10.10.2014

Zatímco agent 007 mění tvář jen jednou za čas, jeho dámská společnost je pokaždé čerstvá. A stejné to bude i ve čtyřiadvacáté bondovce, kterou začne Sam Mendes (Skyfall) točit už letos v prosinci.… (viac)

Reklama

Reklama