Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Temný rytier

Temný rytier (2008)

Určite hviezdou tejto časti je Joker (Heat Ledger, neverím, že už nieje medzi živými) a jeho bombastické ale hlavne psychopaticko-psychologické hlášky. Na tejto časti geniálne vidno ako si ľahko spraviť miesto medzi ostatnými a hlavne ako s ľudmi manipulovať. Zaujímavý dej a prekvapivý koniec.

Neskrotná

Neskrotná (2012)

Konečne!!! som sa dočkala filmu o normálnej, a fakt, že normálnej princeznej, ktorá (skôr vypadá ako ja) je normálna, nenosí kráľovské handry a proste sa vymyká všetkému čo by princezná mala byť. Skvelý príbeh, nádherné prostredie, efekty, hudba,.... Môžem pozerať stále.

Ako si vycvičiť draka

Ako si vycvičiť draka (2010)

Jednoduchá, milá a veľmi dobre spracovaná animovaná rozprávka. Príbeh zaujme už od začiatku. Tvorcom musím pochváliť celkový dojem z celého filmu. Len málo filmov a nie to ešte animák mi dokáže pri niektorých scénach urobiť také zimomriavky ako tento. Vrelo odporúčam deťom aj dospelým.

Modigliani

Modigliani (2004)

Geniálne zobrazenie Modiglianiho.. Pár detailov je dofarbených ale hlavný dej ostáva životopisný. Ak si myslíte že je to o tom alkohole a drogách prehnané, treba si prečítať aspoň jeho jeden životopis. Musím povedať ,že Garcia sa do tejto role dokonale vžil. Neviem si predstaviť nikoho iného v role sfetovaného, drogujúceho génia ktorý ale miluje. Je prevda a on je dôkazom že umelci nie sú len normálny ľudia. Na čo? ON je dôkazom že v šialenosti je genialita, nápady, energia, život,... Na jaho obrazy sa môžeme pozerať dookola. Ale musím uzanať vyzobrazenie "nažratého" Picassa. A ich vzájomný vzťah. Odporúčam všetký ale ak si chcete pozrieť tento film určite si pozrite jeho životopis, tvorbu, celkové umenie a nechajte sa uniesť umením.

Hry o život: Skúška ohňom

Hry o život: Skúška ohňom (2013)

Čítala som knihy a mám ich aj doma... Vdaka tomu čo som dnes videla si ich musím prečítať znova. Určite táto časť je oveľa lepšia ako jednotka. Síce chýbali mi tam menšie detaily ako hodnotenie hráčov, Katnissine tehotenstvo v aréne a atd. ale v konečnom dôsledku musím uznať že herecké obsadenie a ani efekty ma nesklamali. Na tento film som sa tešila celý rok a som rada že ma vôbec nesklamal. Určite vás nebude nudiť aj ked trvá takmer dve a pol hodiny hned sa doň zahĺbite od prvého okamihu. Som zvedavá a teším sa na posledné dve časti Drozdajky. Dúfam že budú také dobré ako dvojka.

Ako vycvičiť draka 2

Ako vycvičiť draka 2 (2014)

Určite prekvapivý film. Humor určite nezaostal ani v tejto časti. Veľmi dobrý scénar a hlavne efekty. Film som bohužiaľ videla v 2D ale v 3D by určite nesklamal. Táto časť je úplne o niečom iná ako prvá, jasné, že sa znova riešila láska ale už nielen medzi Astrid a Štikúta. Celkom ma sklamal nepriateľ a koniec. Dúfam, že trojka nedopadne zle ako to býva u väčšine trilógii. Ale už teraz sa teším na celkový koniec. Určite si film pozriem viackrát hlavne kvôli Bezzubke.

Mulan: Legenda o bojovníčke

Mulan: Legenda o bojovníčke (2009)

Skvelý film. Ale fakt treba potvrdiť, že hlavná hrdinka nevyzerá ako chlap. Na druhej strane určite by túto úlohu niekto nezahral lepšie práve tak ako Zhao. Je mi ľúto toho konca ale ináč by to bola fakt lovestorovka na bojisku a v tomto filme o to nejde. Chválim určite výber hercov a scenár. Určite sa nedá prehliadnuť ani skvelé boje, kostýmy a prostredie. Hodnotím kladne, nabudúce si to pozriem len keď budem mať na to náladu.

Pýcha a predsudok

Pýcha a predsudok (2005)

Konečne niečo normálne pri čom človek nezaspí. Na moje pomery som si film obľúbila a dokážem ho pozerať stále. Výborný scenár, obsadenie, réžia,..... Nemám čo viac dodať iba tak *****