Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

True Blood: Pravá krv

True Blood: Pravá krv (2008)

Skvelý seriál. Konečne niečo nové bez cenzúry a zbytočných kecov prvých 5 sérii proste pohádka. Predposledná bola slabý odvar a posledná hotové faux pas. Horšiu poslednú sériu som zatiaľ nevidela. Ale prvé sezóny rozhodne stoja za to!!!! S privretými očami dávam **** hviezdičky určite za:obsadenie, dej, efekty, scenár, prostredie.

Kde bolo, tam bolo

Kde bolo, tam bolo (2011)

Musím pochváliť tvorcov celého seriálu. Nenapadlo ma že rozprávky by mohli byť aj v našom svete s tým rozdielom že 28 rokov vlastne nevedia kto sú. Pilotná epizóda ma nadchla a aj celá prvá a druhá séria. Tretia už nie je síce taká dobrá, neviem z akého dôvodu nevedeli lepšie zamotať dej bez toho aby som už vopred vedela ako to celé skončí. Ale prichádzajú pády a dalej aj vzostupy. dúfam že sa serial nepokazí a bude dalej pokračovať svojím skvelým a dúfam v tretej sérii, že aj lepším dejom.

Upírske denníky

Upírske denníky (2009)

Seiál ako ináč o upíroch. Nekonečný trojuholník lásky medzi Elenou-ktorá sa nevie nikdy rozhodnúť čo poriadne chce, Stefanom-dobrý upír s temnou minulosťou a Damonom- temný, tvrdohlavý, vždy dostane to čo chce a v tejto sérii dostane aj Elenu. Tento seriál je ako každý americký. Všetko dokonale herci, rodina, prostredie atd. Niekto príde zistí sa že je to nejaký vrah alebo upír čo prahne za pomstou a zas niekto zomrie.Láska nesmie chýbať. Takto je to stále dookola od začiatku série. Dúfam že tvorcovia konečne niečo zmenia a bude to ono. Dávam 3 hviezdičky.

Once Upon a Time in Wonderland

Once Upon a Time in Wonderland (2013)

Troška nudnejší ako OUT ale aj tak ma čím prekvapiť. Určite by som ale vymenila postavu "Kluka" nemyslím si, že prežíva rolu čo hrá. Jeho tvrdý prízvuk mi ale pasuje. Filmové triky atd určite patria do tohoto seriálu a vôbec mi nevadí že je tam vidno veľký rozdiel medzi zeleným plátnom. Dúfam, že seriál nezrušia pretože nerada nedokončím niečo začaté.

Původní

Původní (2013)

Kto pozerá TVD nemusel kukať ani pilotnu epizódu. Ale od druhej časti sa to veľmi zaujímavo vyvíja. Teraz sa ašte celkom nedá povedať aký dobrý je seriál, sú tam síce hlúpe chybičky v podaní Marcela a Klausa tak dúfam , že sa čoskoro vytratia.