Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

Najsilnejšie puto 2

Najsilnejšie puto 2 (2014)

V pokračovaní filmu Najsilnejšie puto (2011) uplynulo niekoľko rokov od času, kedy mladý Sawyer Nelson (Nathan Gamble) a odhodlaný tím nemocnice v Clearwateri pod vedením doktora Claya Hasketta (Morgan Freeman), ktorý vyvinul unikátnu plastickú náhradu za  Winterin chýbajúci chvost, dokázali zachrániť jej život. Ich úsilie sa však ešte neskončilo. Winter zomrela jej dlhodobá spoločníčka Panama. Kvôli tejto udalosti musí tím nemocnice zohnať Winter ako spoločníka iného delfína, inak by kvôli zákonom Spojených štátov musela byť premiestnená do iného akvária, v ktorom by nežila osamote. Tým by však stratila svoju ľudskú rodinu a kamaráta Sawyera. Čas sa kráti a nakoniec Winter privedú mladého delfína menom Hope, ktorý už vo svojom mene skrýva nádej. Dokáže však Winter svojho nového spoločníka prijať?
Aj pokračovanie delfínieho príbehu je nakrútené podľa skutočnej udalosti. Vo filme sa objaví Bethany Hamilton, ktorej príbeh bol zdrojom pre dej snímky Surfistka (2011).

Annie

Annie (2014)

Annie (Quvenzhané Wallis) je mladá, energická a plná života aj napriek tomu, že ju opustili rodičia a žije v sirotinci u Miss Hannigan (Cameron Diaz). Keď sa Benjamin Stoh (Jamie Fox), magnát a kandidát na starostu, s Annie náhodou stretne, využije príležitosť a adoptuje si ju kvôli kampani. Po čase si jeden druhého obľúbia. U Benjamina nastáva zlom v okamihu, keď sa musí rozhodnúť medzi Annie a vlastnou kariérou. Príbeh skomplikujú aj Annini rodičia, ktorí sa nečakane objavia na scéne.

Veronica Marsová

Veronica Marsová (2014)

Celovečerný film vychádza z rovnomenného seriálu (2004-2007).
Stredoškolská detektívka Veronica Mars (Kristen Bell) je už minulosťou. Dnes žije Veronica v New Yorku, má priateľa a je z nej úspešná právnička. Všetko prekazí telefonát od jej bývalej lásky Logana Echollsa (Jason Dohring), ktorý je obvinený z vraždy. Veronica sa po deviatich rokoch nechcene vracia do rodného mestečka Neptun, kde stretáva nie príliš priateľských bývalých spolužiakov a iných známych aj menej známych ľudí. V prípade sa začnú objavovať nepredvídateľné okolnosti, v dôsledku ktorých bude musieť nielen bojovať o svoj život, ale aj rozhodnúť sa, komu venuje svoje srdce.

22 Jump Street

22 Jump Street (2014)

Po záťahu na strednej škole nastávajú v životoch policajných dôstojníkov Jenka (Channing Tatum) a Schmidta (Jonah Hill) veľké zmeny. Dostanú novú úlohu, ktorú majú realizovať na vysokej. Jenko sa dostane do futbalového tímu a Schmit sa ocitne medzi umelcami. Škola sa im ale začne viac páčiť ako ich práca policajtov v utajení. Nové prostredie totiž skrýva množstvo krásnych dievčat a príjemnej zábavy. Táto situácia ich zároveň donúti prehodnotiť vzájomnú spoluprácu a vzťah. V krátkom čase musia nielen vyriešiť prípad, ale aj zistiť, či môžu spolupracovať ako zrelí kolegovia. Ak ich nástrahy akademickej pôdy prinútia dospieť, môže ísť o najlepšiu vec, ktorá sa v ich životoch stala.

Reklama