Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dráma

Recenzie (17)

plagát

Guilty Crown (2011) (seriál) 

Dej bol slušný tá premena charakterových vlastností jednotlivých postáv sa mi páčila, z dobrého na zlého, tu ho všetci milovali tu už nenávideli,.wau.... hudba ušla ale mňa najviac dostal koniec, verím, že je veľa ľudí, ktorí so mnou nesúhlasia a nesúhlasia s koncom ale myslím, že lepší ani nemohol byť, treba sa len nad ním poriadne zamyslieť.... ale to je už na každom.. u mňa jednoznačne *****.

plagát

Air (2005) (seriál) 

Dosť zvláštny príbeh, plný záhad........ bol som očarený začiatkom a chcel som vidieť viac keď sa príbeh blížil ku koncu dosť sa ťahal a to človeka núti premýšľať ako sa to skončí ale ani v mojej bujnej fantázií som nečakal také veci. Také všimnutie v celom seriály vystupujú len ženské postavy a jeden jediný chlap, no zvláštnosť. :)

plagát

Fullmetal Panic? Fumoffu (2003) (seriál) 

Na týchto 12-tich častiach som sa skvele zasmial, pobavil a preto nemôžem dať menej ako 5hviezdičiek. Nie je to ako prvá séria chýbajú tomu boje roboti ide skôr o vzťah medzi postavami je to taká príjemná vsuvka medzi prvou a tretou. Škoda, že nie je viac častí .. :( .

plagát

Fullmetal Panic! (2002) (seriál) 

Pozrel som si všetky 3Full metal panic a tato prvá séria ma najmenej nadchla, tým nechcem povedať, že to bolo zlé bavil som sa len som od toho čakal čosi viac, niečo čo prišlo v pokračovaní tak tomuto úvodnému len ***

plagát

Kaičó wa Maid-sama! (2010) (seriál) 

Ja musím povedať, že som sa vážne pobavil, išiel som do tohto seriálu s pocitom, že to asi nebude nič moc ale milo ma prekvapil. Áno bolo to miestami také rozťahané ale to všetko u mňa vykompenzoval hlavný hrdina, ktorého charakter sa mi veľmi páčil. Nie je to nejak dlhý seriál a ako nejaké večerné rozptýlenie je dobrý.

plagát

Kanon (2006) (seriál) 

Bolo to milé, jemné plné emócií a celý ten príbeh smeroval krásne ku svojmu koncu. Najprv som to nepochopil ale potom mi došlo, že pred siedmimi rokmi po čas prázdnin keď to dievča spadlo zo stromu on na všetko zabudol, potlačil všetky spomienky na to leto a išiel ďalej. Keď sa vrátil pomaly stretával ľudí s ktorými bol predtým a zároveň si spomínal a všetky tie spomienky ho viedli až k dievčaťu, ktorým to začalo, ktoré čakalo sedem rokov na jeho návrat, ktoré čakalo aby ho zachránil.

plagát

Kamikaze kaitó Jeanne (1999) (seriál) 

Pozrel som si tento seriál a podľa mňa je skvelý, asi ho mnoho ľudí nepozná ale u mňa zabodoval. Hlavná hrdinka je navonok silná nebojácna ale vo vnútri strašné krehká bojuje proti démonom, ktorých chytá, za svojho protivníka považuje Sindbada z ktorého sa nakoniec vykľuje jej priateľ. Seriál je plný pocitov ako priateľstvo, láska, dôvera. 4 hviezdičky len pre sklamanie na konci,inak by som ho ohodnotil na 5, koniec bol slabý chcelo by to ešte jednu časť kde nám autori ukážu život potom.

plagát

Inujaša - Season 1 (2000) (séria) 

Naprosto úžasný seriál bralo ma všetko čo som v ňom videl okolo 197častí akcie, vtipu a lásky. Je pravda, že je to na trochu dlhšie ale stojí to za to si to pozrieť z mojej strany mal dej vždy rýchli spád a nikdy som sa nenudil. Príbeh o mladej Kagome ktorá sa zaľúbi do polo-démona, ktorý sa nevie rozhodnúť medzi ňou a Kikio. Všetko to ma dosť humorný nádych a všade bola láska a samozrejme boj dobra zo zlom. Na konci som bol veľmi potešený pretože to bolo úžasné ukončenie presne také aké som si predstavoval, celkové zhrnutie všetkého a taký ten malý nahľad do budúcnosti.

plagát

Nadia: Tajemství Modré vody (1990) (seriál) 

Výborný animovaný seriál, som rád, že som si našiel čas a chuť pozrieť si ho. Dej sa točí okolo mladého vynálezcu Jeana ktorý je vždy milý, nebojácny a siroty Nadie, ktorá je tvrdohlavá, panovačná vegetariánka.Príbeh je plný lásky, záhad a akcie, koniec seriálu bol dosť prekvapivý, nečakaný aspoň pre mňa, veď presvedčte sa samy :P .

plagát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Atmosféra na začiatku bola hororová a ty chlapi vyzerali hrôzostrašne dokým neotvorili ústa a neprehovorili. Prve pocity boli, že som nevedel či sa smiať alebo nie keď sa tie deti zabíjali samé. Pripadalo mi to až moc krvavé a morbídne v niektorých častiach filmu skončilo sa to podľa očakávania a to ma trochu mrzelo mohol tam nastať nejaký neočakávaný zvrat, ktorý by trochu spestril koniec.