Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (529)

plagát

Captain America: Občianska vojna (2016) 

Yeah. Marvel znova nesklamal. Užasná nonstop zábava a ani spidyho zjav ma neotravil, čoho som sa bal. Pecka plná spokojnosť

plagát

Misia: Prezident (2014) 

Scenáristu by bolo treba poslať na dôchodok.

plagát

Majster (2012) odpad!

Tak tento film si nechajte.

plagát

Avengers 2: Vek Ultrona (2015) 

Tákže Avangers 2. No je nutno priznať, že syndróm dvojky je citeľný aj keď nie príliš. Snažil som sa mu odolať ale najmä na začiatku mi to chvíľu pripadalo obohrané. Avšak priebehu filmu som sa cítil čoraz viac uvoľnenejšie. Obrovsky ma prekvapila Olsenovic dievča, ktorá na mňa urobila dojem. Bol to vôbec jej prvý film v ktorom som si neprial aby ju zmasakrovali čo možno najkratšom čase. Bola fyzicky príťažlivá ale čo je čudnejšie herecky dobrá a presvedčivá. Zvyšok tímu fungoval postaru. Herci, gegy fungovalo bezchybne a čo je určite kladom, Marvel rozvíjal hlavných hrdinov viac do ich osobností a hĺbky(čomu opäť prispela spomínaná Olsenka). Pri Avangers 1 som nestrácal blahodárny úsmev z pier, tu to bolo horšie ale stále som dokázal úsmev vyčarovať najmä v druhej polovici filmu pri dvoch momentoch ale tie si nájdite sami. Celkovo som spokojný aj keď som rozmýšlal na 4* ale vďaka prekvapujúcemu výkonu twinsky dávam plný počet. Od posledných dvoch celovečerákov si u mňa Marvel vybudoval povesť štandartne kvalitných filmových zážitkov, na ktoré sa bezpochyby oplatí utratiť eurko naviac na kino.

plagát

Únos (2012) 

Upatlané ale obohraté spojenie psychopata a únosu. Osudy bez vysvetlenia no dalo sa to pozrieť ale iba raz.

plagát

Čierna ovca rodiny (2011) 

Bol to riadny ... ale ako komédia osviežujúce aj keď toho humoru tam moc nebolo, ale kladné humorné a satirické situácie určite.

plagát

Blackthorn (2011) 

Ale pomalá balada z divokého západu osvieži ale nenadchne.

plagát

Angry Birds Toons (2013) (seriál) 

Ale už sa dá urobiť film či seriál z čohokoľvek aj zo stupídnej aplikácie na smartphone. Ale dajme tomu uvidíme ako si poradia z filmom.

plagát

Len 17 (2013) 

Niečo ako nynfomanka ale s menším sexappealom.