Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Relácie (4)

Obchodníci s autami

Obchodníci s autami (2003)

Asi môj najobľúbenejší Reality-TV program, ktorý chodil na Discovery Channel. Každou sériou sa to zlepšovalo. Dvaja chlapi menili staré klasické autá na nepoznanie. Jeden z nich mechanik, ktorý dopodrobna vysvetľuje a ukazuje, kde je chyba a ako ju treba napraviť, druhý zase zháňač áut a náhradných dielov a zároveň kšeftár, ktorý vie vždy kúpiť auto za tú najnižšiu možnú cenu. Seriál sa mi páčil hlavne preto, že sa po väčšine zachraňovali veterány z 50.rokov minulého storočia a tie je milujem najviac. Rovnako super bolo potom sledovať, ako si títo dvaja užívajú spoločnú jazdu na opravenom vyleštenom aute a následne prebehol predaj a mohli sme vidieť, kto si odnesie vynovené auto do svojej garáže.

Záchrana klasických aut

Záchrana klasických aut (2012)

Hlavní dvaja protagonisti síce nie sú veľmi atraktívni a charizmatickí, ale je medzi nimi chémia a mnoho krát sa neskutočne pohádajú. Jeden z nich je neskutočný nervák a často krát na svojich mladých mechanikov strašne kričí. Všetko sa musí stihnúť opraviť v určitý čas a toho času nieje nazvyš. Opravujú sa tu samé klasické autá, čo je veľké plus. Väčšinou sú to autá z obdobia 40. až 80.rokov minulého storočia. Cez to všetko, že ma práca automechanikov nejak zvlášť nezaujíma, pozerať sa na takýto druh TV programu rozhodne stojí za to. A tým najlepším je vidieť premenu hrdzavého šrotu v absolútne novučičké žihadlo. Ak na to aj vy natrafíte na kanáli Discovery Channel, rozhodne neprepínajte.

Nutné k přežití

Nutné k přežití (2006)

Poznáte lepší dokumentárny seriál než "dobrodružstvá Beara Gryllsa"? Dozvedeli sme sa, že ak ste na púšti, najlepšie je vymočiť sa na kus látky a obaliť si ňou celú hlavu. Ak vám ešte nejaká kvapka ostane, nezabudnite ju vypiť, nevadí, že vás ponadrapuje ako Bearsa, naučili sme sa že v Južnej Amerike nie je nič lepšie v prípade nedostatku jedla ako "vyprážaná" tarantula. Takých 5-10 minút z každej strany bude stačiť. Vieme že obrie larvy v uschnutom dreve chutia ako mazľavý studený sopeľ. Vieme, že uštipnutie včely vám môže spôsobiť opuch tváre, kedy sa vám hlava zväčší do dvojnásobnej veľkosti. A mnoho mnoho ďalšieho. Človeku je až škoda, že sa nikdy nestratí niekde v Indonézií. Toľko sme sa neučili a nikdy to nevyužijeme.