Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Obľúbené seriály (8)

Manželská krize

Manželská krize (2003)

Ak ste už skúsení diváci romantických snímkov ako ja, budete musieť asi uznať, že tento "film" je nedocenený a i keď pôsobí nízkorozpočtovo, u mňa prekonal doposiaľ všetky romantické filmy typu Zápisník jednej lásky s Goslingom. Na druhej strane sa priznávam, že som dosť ovplyvnený "láskou" ku Kim Dickens, ktorá tu hrala postavu Danni. V žiadnom inom filme som necítil taký sexuálny náboj ako tu, v žiadnom inom filme som sa tak netešil, keď sa znova na scéne objavila Kim ako hlavná ženská postava. Tým dvom to proste prajete. Z romantiky by si mali scenáristi brať príklad z tejto snímky, scény len tak na tráve, !!v bazéne!! či na parkovisku pred supermarketom sú dokonalé. Hlas Kim v telefóne pri nesmelom vyznaní citov je rozkošný, rovnako tak moja obľúbená scéna v reštaurácií. Myslím že tam sa už zo strany Kim ani nedá hovoriť o hraní, mal som pocit že je do herca sediaceho oproti naozaj zamilovaná, pretože neviem ako sa dá zahrať červenanie sa. Úsmev po "I just wanna be with you" je nezabudnuteľný. Sexuálna scéna je už len čerešnička na už tak skvelej snímke.

Nezvestní

Nezvestní (2004)

Natočiť seriál, ktorý zaujme, hlavne v týchto časoch, kedy je filmový aj televízny priemysel výrobnou linkou, chŕliacou dielo za dielom a brak za brakom, je skutočne ťažké, ale napriek tomu sa nájdu výnimky. Toto je jedna z nich. Akcia, napätie, tajomno a k tomu ľudské osudy a kopa emócií a všetko skĺbené tak, že po každej časti nasleduje absťák, kým nezačne ďalší diel. Tento seriál ma chytil hneď od prvého dielu a netrpezlivo som očakával ďalší diel. V každom novom diele sa vždy poodkrylo niečo z minulých životov zúčastnených a niečo zo života a tajomna na ostrove. Vždy sa potom nemôžete dočkať vystupňovania v ďalšom diele. Ak nechcete získať závislosť, tak tento seriál vynechajte. Podľa mňa je jeden z najlepších, ak nie najlepší vôbec.

FlashForward

FlashForward (2009)

Veľký potenciál, ktorý ani po 10 dieloch nevyprchal. Rozuzlenie deja prichádza v rozumných dávkach a dobre obsadené aj napísané postavy začínajú s nezadržateľným časom bojovať o svoju budúcnosť. Tento úžasný seriál zrejme nepokračuje z dôvodu zásahu vyššej moci. Skvelý sci-fi seriál je o tom, že všetci ľudia naraz upadnú do bezvedomia a za dve minúty a sedemnásť sekúnd sa im ukáže ich budúcnosť. Zaujímavé a technicky slušne natočené, ktorému by sa dalo odpustiť aj občas trochu hluché miesta. Tým, že však bola natočená len prvá séria vyznieva do prázdna.