Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (16)

plagát

Rolling Stones (2008) (koncert) 

skvely zaciatok len skoda ze vsuvky s martym nepouzily viacej.

plagát

Stážisti (2013) 

Bohuzial som videla tuto komediu uz v preklade takze si myslim, ze to trochu ublizilo. Aj napriek tomu ide o komediu s trefnymi pointami a az na niektore klise, pozeratelne a musim povedat, ze som sa viackrat zasmiala nahlas a v podstate som si to dost uzila :) Jednoduchy namet zasadeny do dnesnej uponahlanej elektronickej doby s niektorymi velmi vtipnymi az bizardnymi scenami. ktore naozaj clovek neocakava splna ulohu rozosmiat. A to by komedia urcite mala robit :)

plagát

Marina Abramovic: The Artist Is Present (2012) 

super spracovany zivotopisny dokument o mozno najvyraznejsej predstavitelke v performance art. pribeh je tvrdy, surovy....a divak si uzije vela zaberov bez priklasovania. skvele natocene a prave surove zabery dodavaju na autentickosti. hudba v niektorych momentoch az moc zamerana na dostanie emocie z divaka ale to v danych momentoch nie je uplne na skodu.

plagát

Re:Generation (2011) 

divak je vtiahnuty priamo do procesu vzniku jednotlivych trackov, ziadne dlhe pauzy.skvely namet, super strih...

plagát

Návrat Temného rytiera (2012) 

Skvela kamera, hudba, efekty a naozaj velkolepe spracovanie celeho filmu pre kinoveho divaka. A potom pride ku konverzaciam medzi postavami, ktore sa nas snazia vtiahnut do nejakeho hlavolamu kde vsetko so vsetkym suvisi a mozno aj nie. Je to unavne ale clovek zotrva a caka co pride. po 2voch hodinach zacina prudka patetickost a vysvetlovanie kazdeho konania postavy, co je naozaj tazke prekusnut, ked je clovek zvyknuty u komiksovych postav, ze castokrat konaju pudovo a kruto. V kazdom pripade najvacsim sklamanim pre mna bola catwoman ale po michelle to uz tazko niekto dohoni. Asi sa neda uspokojit vsetkych.

plagát

Odnikiaľ niekam (2010) 

Veľmi dlhé scény. Áno všetci rozumieme o čo ide v tomto filme ale aspoň sa snažím ten film nejako doplniť vizuálnymi scénami keď už je to taká nuda. Pre mňa strata času a už o mesiac si tento film nebudem pamätať.

plagát

Perníkový tatko (2008) (seriál) 

Prvá séria určite patrí u mňa k tým najlepším. Ostatné sú stále viac a viac prekomplikované. Zároveň sa vytrácajú aj vtipné momenty a seriál je stále viac a viac pochmúrnejší. Neobvyklý námet a obsadenie postáv a neustále zvraty.

plagát

Pozemšťan (2007) 

Jeden z filmov, ktorý dokazuje, že nemusí byť veľký rozpočet na film ak má byť zaujímavý. Celý scenár založený na hypotéze a konverzácii 7mich ľudoch v jednej miestnosti nič nepotvrdzuje ani nevyvracia. Mám rada filmy, ktoré sú natočené týmto štýlom. Ide o jednoduchý námet, ktorý bol v rámci rozpočtu skvele prevedený.

plagát

Deväť životov (2004) 

Béčkový film, ktorý bohužial nebol zachránený ani Wesley Snipesom. Tvorcovia sa snažili urobiť scény nezrozumiteľné a to sa im podarilo, Zápletka bola zaujímavá prvých 5 minút ale diváka to rýchlo omrzí. Až do konca som dúfala, že sa kvalita filmu zlepší ale nestalo sa.

plagát

Hitch: Liek pre moderného muža (2005) 

Je ťažké natrafiť na dobrú komédiu ale Hitch do tejto kategórie u mňa spadol. Dobre som sa zabavila i keď som mala na začiatku predsudky. Jednoduchá zápletka, romantika, nenásilné vtipy.