Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalého člena jednotky špeciálnych vojenských operácií Deana Cagea (Wesley Snipes) omylom považujú za agenta CIA a... Unesú! Únoscovia mu navyše vstreknú do tela drogu, pomocou ktorej dokážu ovládať jeho myseľ. Chcú totiž využiť jeho schopnosti získané pri špeciálnom výcviku... Dean má len jeden jediný deň na záchranu svojho života! Musí preto urýchlene utiecť, nájsť protilátku a zahnať démonické predstavy, ktoré sa objavujú v jeho hlave pod vplyvom drogy. Ak sa mu to totiž nepodarí, na konci dňa bude mŕtvy... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (42)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

No na to, ze jde o film, kterej jde hned na video, to nebylo spatny. Pribeh sice nejak originalni neni, ale je tu par slusnejch napadu, navic tu je celkem originalni droga a hlavne v momentech, kdy Snipes utika z blazince, je docela sranda, jak protivnici drogy vyuzivaj. Skoda, ze takovejch scen neni vic. Problem je, ze ackoliv scenar neni vymastenej, jak bejva zvykem u podobnejch filmu, hudba i kamera ujdou a herci taky nejsou uplne nejhorsi, pres to vsechno jsem se desne nudil. Asi za to muze Wesley, kterej proste neni herec typu Seagala nebo Van Damma, ktery natoci blbost a presto to je vcelku zabava a nebo to je tim, ze neni muj oblibenec. Tak jako tak jsem po chvily uz jen cekal, kdy film skonci, takze vic jak za 2* dat nemuzu. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to priemerný akčný film s Wesley Snipesom, ktorý patrí medzi jeho horšie filmy. Má celkom dobrý príbeh o veteránovi, ktorý sa hlavne kvôli smrti svojho priateľa ešte stále nevyrovnal so svojimi nepríjemnými zážitkami z vojny, kvôli čomu chodí aj na terapiu, ale našťastie mu je oporou jeho snúbenica. No keď sa s ňou má stretnúť v reštaurácii, je skupinou vplyvných zločincov omylom považovaný za agenta tajnej služby, pričom mu vstreknú novú experimentálnu drogu a tá mu spôsobí halucinácie. Ale veterán sa len tak nevzdá a využije všetky svoje schopnosti, aby vyriešil celú situáciu a získal protilátku skôr, než bude neskoro. Spracovanie nie je zlé, ale nie som s ním ani až tak moc spokojný. Ešte ten základ príbehu o mužovi s bojovými schopnosťami, ktorý je z nejakého dôvodu na úteku pred zločineckou organizáciou mám bežne veľmi rád, ale tu je to doplnené o nápad s drogou, ktorý to všetko len zhadzuje. Síce to možno pôsobí trochu originálne, ale sledovať akčného hrdinu, ktorý je vlastne celý čas pod drogami a má halucinácie už po chvíli omrzí a navyše to výrazne obmedzuje v tom, na čo sa dá v podobných filmoch inak tešiť, takže to určite nebol dobrý nápad. Ale zase pozerať sa na to dá, hluchých miest je minimum, takže aspoň tú priemernú úroveň si to bez problémov udrží. Akcie tu moc nie je a tá nie je zlá, ale ani ničím výnimočná. Nájde sa tu pár krátkych súbojov, v ktorých tie Snipesove chvaty určite potešia, ale mohlo to byť lepšie zostrihané a hlavne dlhšie a k tomu ešte nejaké tie naháňačky a aj trochu streľby. Takže ani jedna akčná scéna si ma až tak moc nezískala, ale hlavne na taký útek z nemocnice, úvodný stret s nepriateľmi a vlastne aj finále sa pozerá celkom dobre. Čo sa týka hereckého obsadenia, najviac samozrejme zaujme Wesley Snipes v hlavnej úlohe, ale kvôli typu postavy to predsa len patrí medzi to najhoršie, čo doteraz stvárnil, sympatická postava jeho priateľky a obstojní záporáci, obzvlášť Kim Coates. Réžia a technická stránka sú iba prinajlepšom priemerné, síce rozpočet nebol úplne malý, kvôli čomu sa nájde aj pár obstojných efektov, ale vidno, že sa to točilo vo východnej Európe a tak tá vizuálna stránka a celková atmosféra ma skôr sklamali. Takže ako taká oddychovka na jedno pozretie Deväť životov môže byť, ale Wesley Snipes má na svojom konte aj omnoho lepšie filmy a aj medzi jeho videotvorbou patrí práve tento film medzi tie horšie. 55% ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Wesley Snipes je jako kočka, které právě zbývá poslední život. Těch osm už dávno opustilo zemskou přitažlivost a jeho poslední život už pomalu také vyhasíná pod vlivem látky, která ho ničí ze vnitř a to je každopádně horší. Celý film je nesmyslný, zničující a prázdný až hanba. Akční scény nijak negradujou, příběh je spíše k smíchu a celé je to chvílemi dost schyzofrenní a rozmazané. Stejně jako chování Wesleye Snipese, jenž si po závěru Bladea marně hledá východisko, ve filmech, u kterých kvalita snižuje veškerou možnou hranici. Jestli to takhle půjde dál. Budeme tu mít na podnose další vyhaslou hvězdu, kterou nezachrání už ani podpis samotnému Ďáblu. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Debilný distribučný názov (niežeby ten originálny za niečo stál). Znesiteľná snipesovka (zbohom, UMENIE BOJA 2), ale patrí k tým menej akčným (niečo ako STRELC V OHROZENÍ). Teda veľmi málo sa tu bije, ale hrdina je neustále na úteku. Záporáci sú príjemne odporní, dokonca zaujme aj prelínanie halucinácii s realitou. Škoda, že tvorcovia akoby nepoznali napr. staré seagalovky, kde na vyvolanie bitky stačil jeden škaredý pohľad. Natočené i napísané béčkovo, ale stále pozerateľne... ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Další vyhaslá hvězda se pomalu hlásí o své místo v akční síni zapomnění. Thriller Unstoppable Snipese zcela jistě nezastihl v nejlepší formě, ostatně o té se může divákovi snít už skoro dobrých deset let. Ani třetí díl komiksového Bladea nebyl tím pravým ořechovým, tentokrát nám Snipes nabízí prázdné a vyčerpané béčko, které by se lépe hodilo někam na začátek devadesátých let. Myšlenka zdrogovaného hlavního hrdiny je jak z epizody nějakého průměrného seriálu, akce je bez nápadu, napětí i sebemenšího náznaku něčeho zapamatovatelného!! ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (1)

  • Film se odehrává celý v noci. (cariada)

Reklama

Reklama