Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Životopisný

Recenzie (76)

plagát

Dunkirk (2017) 

Bez nuceneho sentimentu a patosu, ani jedne vteriny navic, bez zbytecnych slov a absolutne realisticke. S rezii, strihem, hudbou, kamerou a hereckymi vykony, ktere vas napinaji, elektrizuji a obcas az drasaji po celou stopaz filmu. Bravo!!

plagát

Prvý kontakt (2016) 

Neveril jsem velmi kladnym ohlasum z festivalu v Benatkach, Toronta ci Londyna. Je velmi pomalu vybornych sci-fi filmu, Arrival je po dlouhe dobe vysoky nadstandard v tomto zanru. Jde o velmi inteligentni, narocnou, emotivni a vycerpavajici podivanou. Denisi, Amy a Johanne, diky za tento zazitek!

plagát

Vykoľajená (2015) 

Tilda Swinton je absolutni tresnickou na dortu ve Vykolejene a je absolutne nevykolejena.

plagát

Izba (2015) 

S Ex Machinou nejlepsi film roku 2015...

plagát

Dva dni, jedna noc (2014) 

Nejde o emocne velmi silnou odyseu Marion Cotillard ve snaze udrzet si svou praci, ale predevsim jde o odyseu do jejiho vlastniho nitra. Remeslne a herecky velmi poctivy film.

plagát

Zmiznutie Eleanor Rigby: ONA (2013) 

Civilni, intenzivni, emotivni a bolestiva studie vztahu z jeji perspektivy. Spickovy herecky vykon Jessicy Chastain.

plagát

Stratené dievča (2014) 

www.findamazingamy.com - Ocelove chladna a chirurgicky presna kombinace psychologickeho - spolecenskeho romanu a detektivky okorenena otevrenym satirickym podtonem. Fincher presne vi co chce a co chceme my. Trent Reznor opet dokonale doplnil Fincherovsky temnou a tisnivou atmosferu pribehu. Naprosto uchvacujici je vykon Rosamund Pike, ktery me i pres svou chladnost a bezemocnost nenechal chladnym. Jak obtizne musi byt hrat nekoho, kdo je bez emoci? Tenhle film proste chcete a chcete ho znovu.

plagát

Poctivé dievča (2002) 

"My husband is a pig. He talks but he didn't think." To co se rika o vykonu Jennifer Aniston v tomto filmu ve vsech biografiich je absolutni pravda. Tolik se lisi od tech ostatnich v jeji filmografii. Je citlivy, presny, hluboky,civilni bez zbytecnych prizdob. Jeji frustrace ze zivota a kapitulace nad svymi sny svymi sny doslova tryska z jeji tvare po celych 93 minut.

plagát

Ona (2013) 

Tak zvlastni a tak pekne. Intimni pohled na zivot muze, ktery neni schopen zvladat skutecne emoce. Smutny pohled na spolecnost pohlcenou virtualnem. Tresnickou na dortu je pak hlas Scarlett Johansson, ktery opravdu hraje a hyri vsemi emocemi.

plagát

12 rokov otrokom (2013) 

Steve McQueen je jednim z mala reziseru, ktery nejspis nedokaze klesnout pod svou do vysin nasazenou latku. Nestravitelne a uzasne v jednom.