Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dobrodružný

Zaujímavosti k filmom (13)

Melissa a Joey

Melissa a Joey (2010) (seriál)

V 10. epizóde 3. série hovorí Ryder (Nick Robinson), že jedného dňa odíde, postaví si v lesoch dom a potom budú ľutovať. Toto Robinson naozaj aj urobil, vo filme The Kings of Summer (2013), kde si zahral hlavnú úlohu (Joe).

Päťdesiat odtieňov sivej

Päťdesiat odtieňov sivej (2015)

Veľa zástancov BDSM považuje tento film (ako aj knihu) za urážlivý, pretože má zlý vplyv a nestotožňuje sa s ich zásadami bezpečnosti a rozumnosti.

Päťdesiat odtieňov sivej

Päťdesiat odtieňov sivej (2015)

Jamie Dornan sa kvôli stvárneniu úlohy Christiana Greya musel naučiť chodiť iným spôsobom, na aký bol zvyknutý, pretože najprv pristupoval na prsty a až potom na pätu.

Peter Pan

Peter Pan (2003)

Ak si vo filme všimnete posteľ Wendy (Rachel Hurd-Wood), na poličke uvidíte hračku, ktorá sa podobá na kapitána Hooka (Jason Isaacs).

Peter Pan

Peter Pan (2003)

Jeremy Sumpter (Peter Pan) povedal: „Keď som videl Rachel (Wendy Darling) druhýkrát, hneď som sa do nej zamiloval. Snažil som sa na ňu zapôsobiť, tak som na trampolíne skákal ako najvyššie sa dalo a skoro som sa zabil. Je to skvelá malá herečka a bude z nej veľká hviezda."

Peter Pan

Peter Pan (2003)

Po natočení Petrovej (Jeremy Sumpter) a Wendinej (Rachel Hurd-Wood) prvej pusy Jeremy povedal: „Chcel som viac. Chcel som ju bozkávať každý deň."

Peter Pan

Peter Pan (2003)

Keď vo filme Peter Pan (Jeremy Sumpter) leží na palube pirátskej lodi a Hook (Jason Isaacs) sa ho chystá zabiť, jeho oči sa naozaj rozsvietia načerveno presne tak, ako to Wendy (Rachel Hurd-Wood) na začiatku rozprávala bratom.

Peter Pan

Peter Pan (2003)

Okno v detskej izbe muselo byť 4-krát zväčšené, aby sa Jeremy Sumpter (Peter Pan) neudrel do hlavy, počas natáčania totiž vyrástol o 20 cm.

Percy Jackson: More oblúd

Percy Jackson: More oblúd (2013)

V tomto filme má Annabeth Chase (Alexandra Daddario) na rozdiel od prvej časti zafarbené vlasy na blond. Tam ich mala prirodzene hnedé.

Reklama