Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dobrodružný

Biografie (5)

Nico Mirallegro (herec)

02.10.2015

Nico Cristian Mirallegro sa narodil 26. januára 1991 v Haywoode, Greater Manchester, v Anglicku, kde vyrastal a navštevoval aj školu Siddal Moor Sports College. Jeho otec je Sicílčan a matka je z polovice Angličanka a z polovice Írka. Svoju hereckú kariéru začal v seriáli Hollyoaks, v ktorom stvárňoval rolu Barryho "Newt"… (viac)

Taylor Spreitler (herečka)

07.07.2015

Taylor Spreitler, celým menom Taylor Danielle Spreitler, sa narodila 23. októbra 1993 v Hattiesburgu, Mississippi, USA. Spočiatku bola modelkou, ale po prvom komerčnom konkurze, v národnej kampani pre Mortin, sa stala herečkou. Nasledovala séria spotov, vrátane spotov pre JIF, Hess a Chuck E. Cheese's. V roku 2009 podpísala… (viac)

Nathaniel Buzolic (herec)

13.02.2015

Narodil sa 4. augusta 1983 v Sydney, v Austrálii. Má chorvátsky pôvod – jeho babička emigrovala do Austrálie po tom, čo jeho starého otca zabili komunisti z Juhoslávie. Študoval na škole De La Salle v Sydney a navštevoval aj Austrálske divadlo pre mladých ľudí (Australian Theatre for Young People). Neskôr študoval na Screenwise… (viac)

Katie Findlay (herečka)

29.01.2014

Narodila sa 28. augusta 1990 v kanadskom meste Windsor, v provincii Ontario. V súčasnosti žije na západnom pobreží mesta Vancouver. Má čínske, portugalské, anglické a škótske korene. Od mala tancovala balet (približne 12 rokov), ale musela skončiť kvôli zraneniu chrbta. Zaujímajú ju dejiny umenia, spev, komiksy a ako bývalá… (viac)

Freddie Popplewell (herec)

21.07.2013

Narodil sa v novembri 1994 v Londýne. Jeho otec, Andrew Popplewell, je advokát a jeho mama, Debra Lomas, zubárka. Má dve staršie sestry, herečky – Lulu Popplewell a Annu Popplewell známu zo série Narnia. Jeho prvá veľká rola prišla keď mal sedem rokov. Bolo to vo filme Peter Pan, kde stvárnil Michaela Darlinga. Dostal ju… (viac)

Reklama