Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Rozprávka
  • Animovaný
  • Romantický

Obľúbené filmy (10)

Pearl Harbor

Pearl Harbor (2001)

Môj obľúbený film z viacerých dôvodov. Jednak preto, že je to historický film, navyše z obdobia 2.sv.v., ktoré patrí medzi historické obdobia, ktoré ma zaujímajú, ďalej pre nádhernú hudbu, skvelých hercov a nádherný , romantický príbeh :) Vždy ma Pearl Harbor dostane a dojme . A postava Dannyho je pre mňa predstavuje ideál muža :)

Kňaz, rabín a blondínka alebo keď sa traja majú radi

Kňaz, rabín a blondínka alebo keď sa traja majú radi (2000)

Tento film patrí medzi moje najobľúbenejšie! Skvelá zápletka s výbornými hercami, najmä Benom Stillerom, ktorý je môj najobľúbenejší herec. Film som videla už nespočetne krát a vždy sa na ňom veľmi bavím, väčšinu skvelých hlášok už poznáme doma naspamäť.

Niečo ako láska

Niečo ako láska (2005)

Pre mňa super film so zaujímavým dejom. Ashton je môj favorit, takže aj vďaka nemu sa mi film tak páči. Celkovo je film podľa mňa veľmi príjemný a plus dávam aj za skvelý soundrack - hlavne pieseň od Chicaga - If you leave me now. :)

Nedotknuteľní

Nedotknuteľní (2011)

Vynikajúci film, určite odporúčam vidieť. Tak dobre som sa už dlho nenasmiala. Skvelé hlášky, vtipné scény i herecké výkony. Skutočný príbeh postavený na kontraste 2 hlavných postáv, každej z úplne iného sveta je výborná voľba a naozaj veľmi zaujal.

Avatar

Avatar (2009)

Musím priznať, že sci-fi a fantasy filmy nemám rada, ale Avatar ma absolútne dostal ! Nikdy by som nepovedala, že práve film žánru, ktorý mi nesedí, ma natoľko osloví. Naozaj krásny príbeh, s úžasným posolstvom. Určite jeden z najlepších filmov, čo som kedy videla.