Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (23)

plagát

Táto krajina nie je pre starých (2007) odpad!

Cista blbost! Vrah ktory sa vsade dostane nepozorovane a je viac menej nezranitelny predznamenava film ktory nema ani zmysel pozerat pretoze clovek necaka nic zavratneho od takeho filmu... herecke vykony boli dobre ale kvoli stupidite celeho filmu si nezasluzia ani hviezdu!!!

plagát

Star Wars: Poslední Jediovia (2017) odpad!

cisty odpad. ludia ktori povazuju tento film za dobry pluju prvym trom dielom do tvare!!! absolutna absurdita bez akejkolvek logiky!!! o textoch vo filme ani nehovorim. to musel pisat nejaky infantilny sfetovany clovek.

plagát

Misia (1986) 

Jednoducho TOP!!!

plagát

Dunkirk (2017) 

uplny priemer

plagát

Transformers: Posledný rytier (2017) odpad!

No ja nenadavam strasne ale pri tomto filme som mal na jazyku tolko nadavakom co za posledne roky uz hadam velmi dlho nie!!! Nepozeratelne!!! Aj efekty neboli to co clovek cakal...

plagát

Prvý kontakt (2016) odpad!

WAU to bola kravina!!! Preco ten film nemal nazov "Jazykove okienko mimozemstana" :D To ze ma tento film 85% hodnotenie svedci iba o upadku ludskej inteligencie

plagát

Sedem statočných (2016) 

Uz dlhsiu dobu Hollywood dokazuje ze nevie robit dobre filmy a toto je len dokaz...

plagát

Marťan (2015) odpad!

Film o zahradkarstve a o blbostiach.... 30 rocny cernoch to samozrejme zahranil ako Obama teraz US....

plagát

Mission: Impossible 5 (2015) odpad!

Najhorsi diel MI? Pre mna urcite. Stupidita scenara a logika rezisera uz asi nemoze byt v MI. Absolutny odpad. Po 10min. Vam je jasne ze pri tomto filme nemusite nad nicim uvazovat a len sa pozerat na starnuceho Toma. Film odporucam iba tym co necakaju od filmu viac nez zabitie casu... Mozno by som dal 2 hviezdy ak by to bol film so zanrom fantazy/komedy. Ale takto? Hralo sa to na spionazny a dobrodruzny... uz som len cakal kedy zacne pan agent plut kyselinu z ust na svojich nepriatelov a skakat do 5m vysky. Ved preco nie. Pre tohoto pana agenta nic nieje nemozne. Ako napr. Pad z motorky v bez kombinezy, drzat sa lietadla za letu, prejst cely svet niekolko krat bez toho aby si ho niekto vsimol na letisku (asi pouzival teleport). Jazdit po schodo s M3kou! Alebo sa prehanat 200km/h na bmw 1000rr s okuliarmi. Ved preco nie. Fyzika na tohoto agenta nema.