Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (792)

plagát

Fallout (2024) (seriál) 

Väčšinu Fallout hier som hral,takže svet seriálu sa snaží zachytiť ich postapo podobu a atmosféru celkom úspešne.Spomenul by som napríklad tú benzinovú pumpu,ktorá bola akoby detailne vystrinutá kópia z hry.Kowboy Ghoul si kradne pomaly,ale isto celú prvú seriu pre seba,prebíjajúc všetky hlavné charaktery,zo špeciálnym čiernym humorom a nápadmi.

plagát

Duna: Časť druhá (2024) 

Dokonalé dielo.Geniálne spracovanie a nešablónovité poňatie predlohy,spolu s burácajúcou hudbou Hansa Zimmera.No odchádzal som z kina v normálnom tranze a cítil,že takto by malo poriadne sci-fi vyzerať a že som bol svedkom jedinečného zážitku.

plagát

Mzda za strach (2024) odpad!

Ten scenár oproti tomu čo bolo vo Friedkinovej verzii,tak táto pripomínala úplnú lobotómiu.Už len nastavenie času 800 km za 10 hodín,náklaďáky s nitroglycerínom,westernové prestrelky bez poškodenia nákladu,z toho pár km prašných ciest,prekážky a všetko nakoniec hrdinne stihnuté včas.

plagát

Umenie jesť a milovať (2023) 

Kulinárske orgie,ale originálne a majstrovsky zpracované.Pripomienka,hlavne nemali by ste to pozerať hladný.Celé je to také akoby z reálneho života,Juliette Binoche exceluje a k tomu tie hlášky z histórie a prírody.Zaujalo a držalo ma až do konca.Tiež k neuvereniu,že režisér je vietnamec.

plagát

Hrozba smrti (2024) 

Slušná choreografia bitiek,ale ináč čisté béčko.

plagát

Farang (2023) 

Slušný brutálny revenge a ešte k tomu v Thajsku.Dejovo nič moc.

plagát

Wonka (2023) 

Muzikál až tak nemusím,ale musím porovnávať a Johny Depp bol podstatne výraznejší.

plagát

Mladá dáma (2024) 

Jednohubka zo slušne vytvoreným drakom.

plagát

Chudiatko (2023) 

Abstraktné,brutálne a úchylné,ale zároveň na druhej strane aj geniálne dielo.Zvláštna akoby gýčová kamera vytvárala obrazové orgie pomaly v každom zábere.Miestami mi to pripomínalo "Grand Hotel Budapešť".Brilantná Emma Stone.