Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (13)

plagát

Škorpión (2014) (seriál) odpad!

Seriál o tíme údajne vysoko inteligentných ľudí riešiacich zapeklité situácie. Bohužiaľ ľudia podieľajúci sa na tvorbe seriálu nemajú asi dohromady ani IQ rovné jednej z postáv, ktoré sa snažia napísať. Dal som tomu pár dielov, ale fakticky, matematicky a fyzikálne je to tak úbohé, že z toho bolela hlava. Neviem ako sa to mohlo udržať až 4 série. Americkým divákom to asi vyhovuje.

plagát

Honba za Kopijou osudu (2010) (TV film) odpad!

chvíľami som dúfal, že sa snažia niečo parodovať....proste naprostý nezmysel

plagát

Ja, Frankenstein (2014) 

Podľa môjho skromného názoru je to oveľa lepšie spracovanie Frankensteinovskej témy ako Van Helsing, obsadenie výborné (Yvonne Strahovski v IMAX-e proste stála za tie peniaze). Čo sa ale týka masiek, mohli si tvorcovia dať aj viac námahy. Akčné scény takisto nepatria do skupiny horších než lepších. Z celkového dojmu dávam 4*.

plagát

Thor: Temný svet (2013) 

Podľa môjho názoru parádny film ktorý spája napätie s humorom tak, že sa navzájom nevyrušujú a najmä humor tam nie je akoby "doložený" ale hrá s dejom. 111 minút ubehlo ako voda. Takisto osudy postáv nie sú úplne jasné, čo tomuto spracovaniu v mojich očiach pridáva na zaujímavosti. Jediné, čo by som možno vytkol je dlhý a motívy príliš často opakujúci záverečný súboj.

plagát

Moderná rodina (2009) (seriál) 

Veľmi zábavný "realistický" seriál, ktorý zachytáva dianie v 3 častiach jednej rodiny... Veľkým pozitívom pre mňa je ca 20 minút na jednu epizódu, štýl natáčania, akoby šlo o dokument o rodine ale hlavne tam nie je po každej replike hodený umelý smiech - ten tam nie je vôbec.

plagát

Buy More (2008) (seriál) 

celkom príjemný a vtipný doplnok k Chuckovi, ktorý ma potešil. Samozrejme ide len o doplnok v trvaní epizód 2-3 minúty. myslím, že posledná epizódka je najlepšia

plagát

The Canyon (2009) 

pôvodne som uvažoval nad solídnymi 3*, ale Yvonne pridala svoju trošku k vyššiemu hodnoteniu a posunúť to vyššie až na solídne 4* ma primäl aj záver filmu. Inak podľa mňa film je dosť zdĺhavý; miestami ozvláštený akou-takou akciou.

plagát

Hobit: Neočakávaná cesta (2012) 

Bohužiaľ ide v tomto filme najmä o peniaze. Nájde sa zopár zaujímavých scén aj vtipných momentov, ale inak je to všetko strašne zdĺhavé. Chvíľami som sa neudržal a obzeral som sa po kine, či sa v sále neudeje niečo zaujímavejšie. Nechal som sa dokonca nahovoriť na 3D, čo bolo očividne veľmi zlé rozhodnutie a jediné, kvôli čomu sa to "oplatilo" bol Gollum, ktorý sa v 3D naozaj podaril. To však naozaj nevyváži nezáživný dej a nejaký strach o hlavných hrdinov. Cítil som sa proste úplne neúčastne a bolo mi v podstate jedno čo sa udeje. Ostáva len dúfať, že v ďalších dieloch sa to pohne k lepšiemu.

plagát

Chuck (2007) (seriál) 

Po pozretí všetkých sérií musím povedať, že som sa nesmierne bavil. Spočiatku som bol skeptický voči 40 minútovým epizódam komediálneho seriálu, no prišiel som tomu na chuť. Seriál má spád a aj zaujímavý príbeh. Yvonne Strahovski samozrejme nemohla inak iba pomôcť môjmu hodnoteniu. Humorom a vtipnými postavami dej len prekypuje vďaka nenútenosti humoru zasadeného do súčasného prostredia. Seriál už skončil, čo trocha zamrzí, no myslím, že v najlepšom treba prestať a nemyslím si, že by pri ďalšej sérii už bolo čo nové a zaujímavé vymyslieť.

plagát

Choď a pozeraj sa (1985) 

Neuveriteľne realistický film, ktorý zachytáva premenu 14-ročného veselého chlapca na živú trosku v priebehu niekoľkých dní jeho služby v partizánskom odboji. Po 142 minútach pozerania divák naozaj ostane v depresii. Klimov spolu s úžasnými kameramanmi a zvukármi vytvorili film, z ktorého každý jeden obraz môže byť použitý ako fotka a predsa nestratí nič zo svojej hĺbky a myšlienky.