Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor
  • Dráma

Recenzie (7)

plagát

Cesta do fantázie (2001) 

začiatok nič moc neľakajte sa no celkovo je ten film krasny a ja osobne som sa aj nasmial ze ma az usta boleli :D fakt vynikajuci film :)

plagát

Výnimoční (2009) 

podľa mňa dobrý film, ktorý ale nie je z môjho uhlu pohľadu natoľko kvalitný aby si zaslúžil viac ako dve pozretia :D ale je to môj subj. názor, takže nie je nutno sa ním riadiť :). Celkom fajn vyzobrazené napdprirodzenné schopnosti a ako nimi zaobchádzať, ale to je asi tak všetko efekty fajn, aj prostredie no musím súhlasiť s milky že skutočne záležií na každom z nás ako im to zožerieme :D resp. do akej miery sme schopní im to žrať :D:D:D a tiež v tom že obaja máme radi nadprirodzené schopnosti a pokusy je to pravda mne sa tam ale hlavne aj to prostredie páčilo v akom to bolo natáčané :)

plagát

Los ojos de Julia (2010) 

strikes a pose - vogue :D nemalo chybu keď sa spolu hrali že ona je slepá a on ju skúša, ale dosť spoileru vynikajúci film naozaj stojí za pozretie. Nie som nejako zbehnutý čo sa týka réžie a pod. ale dobrý film viem snáď rozoznať a tento nie je len dobrý ale myslím že ho môžem radiť do kategórie umelecké dielo :) krásne stvárnený film ktorý Vám vleze nenásilne pod kožu až do hlavy. Osobne by som si ho kľudne aj znova pozrel je to jeden z mála filmov, ktoré si to zaslúžia :)

plagát

Magická posadnutosť (1998) 

Pekný film, v ktorom bola mágia spomínaná veľmi nenásilnou cestou nediali sa tam žiadne výbuchy ani svetielka tam nepoletovali ako šialené. Mágia ukázaná prirodzenou cestou spojená s nehynúcim príbehom lásky a happyendu.

plagát

Spolok čarodejníc (1996) 

Osobne si myslím, že je to dobrý film, učebnicová ukážka toho ak niekto zle pochopí význam slova "mágia" a snaží sa prevziať riadiacu úlohu nad niečim čo nezvláda, koniec koncov neprebieha to aj tak v normálnom živote? - zošalie- :)

plagát

Monštrá vs. Votrelci (2009) 

tak to počkat tys´taky chodila s derekem? ten prolhaný šmejd :D podľa mňa veľmi dobrý a kvalitný večerný film, vhodný pre celú rodinu deti aj dospeláci sa isto na niektorých scénach dobre pobavia i keď je to zas ten klasický súboj dobra so zlom, ktorý sme už videli mnoho-krát tento má super podobu. M)a osobne najviac pobavila časť s odpočtom :D

plagát

Na stojáka (2004) (relácia) 

"no to se poseru teda hele tak jááááá jsem se rozhodla, že mám dost vlády jedné strany a dost vlády jednoho muže v jednom rezortu" "Vás to nudí?......no to jsis měl dojít dřív miláčku" :D