Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Športový

Obsahy (10)

WrestleMania 37

WrestleMania 37 (2021) (relácia)

Víťaz Royal Rumble zápasu Edge vyzve v boji o Universal Championship Romana Reignsa v hlavnom ťaháku najväčšej wrestlingovej šou na svete. Bobby Lashley bude obhajovať titul WWE proti bývalému šampiónovi Drew McIntyrovi. "The Boss" Sasha Banks sa v zápase o SmackDown Women Championship stretne s víťazkou ženského Royal Rumble zápasu, Biancou Belair.

WWE Elimination Chamber

WWE Elimination Chamber (2021) (relácia)

Hviezdy Raw a SmackDown bojujúci v eliminačnej komore o to, kto je najlepší.

WWE Royal Rumble

WWE Royal Rumble (2021) (relácia)

31. januára 2021 sa v aréne Tropicana Field na Floride uskutoční 34. ročník šou Royal Rumble, ktorou začína cestu na WrestleManiu.

NJPW Wrestle Kingdom 15

NJPW Wrestle Kingdom 15 (2021) (relácia)

História Wrestle Kingdom siaha až do roku 1992. Odvtedy sa "najväčšia wrestlingová šou mimo územia Spojených štátov" koná pravidelne v rovnaký deň, 4. januára. Japonský ekvivalent Super Bowlu sa po druhý raz za sebou uskutoční nielen v jeden, ale v dna dni po sebe.

NJPW Wrestle Kingdom 14

NJPW Wrestle Kingdom 14 (2020) (relácia)

Hviezdy z New Japan Pro Wrestling bojujú v Tokyo Dome o to, kto je najlepší.

WrestleMania 32

WrestleMania 32 (2016) (relácia)

WrestleMania je každoročne najočakávanejšou a najsledovanejšou wrestlingovou šou na svete. Tento rok je jej dejiskom AT&T Stadium v Arlingtone, štáte Texas. Spoločnosť WWE chce prekonať magickú 100-tisícovú hranicu v počte divákov, ktorí budú WrestleManiu sledovať priamo na štadióne.

WrestleMania 31

WrestleMania 31 (2015) (relácia)

WrestleMania 31 zavítala na územie slnečného San Francisca. Bolo to po šiesty raz, čo najslávnejšiu pay-per-view vo svete športovej zábavy hostila Kalifornia. Hlavným ťahákom bol zápas o titul WWE medzi obhajcom Brockom Lesnarom a vychádzajúcou hviezdou Romanom Reignsom. Rusev obhajoval United States Championship proti Johnovi Cenovi. V atraktívnom rebríkovom zápase bojovalo sedem mužov o Interkontinentálny titul. Nostalgiou dýchal duel dvoch legiend - Stinga a Triple H. David Guetta a Skylar Grey zaspievali naživo titulnú skladbu WrestleManie 31 s názvom "Rise".

WrestleMania I

WrestleMania I (1985) (relácia)

V Mekke wrestlingu, v Madison Square Garden, sa uskutočnil prvý ročník WrestleManie. Vince McMahon chcel spojiť wrestling so zábavou, a preto sa na tejto šou objavili Mr. T, Cindy Lauper, Muhammad Ali či Billy Martin. Hlavným ťahákom bol skupinový zápas, v ktorom Hulk Hogan a Mr. T porazili Roddyho Pipera a Paula Orndorffa.

WrestleMania XXVI

WrestleMania XXVI (2010) (relácia)

WrestleMania je najvýznamnejšie podujatie vo svete wrestlingu. 26. ročník tejto veľkolepej šou sa uskutočnil vo Phoenixe pred zrakmi vyše 70 tisíc divákov. Tí mali možnosť vidieť na jednom mieste najväčšie hviezdy tohto športu, medzi ktorých patria Randy Orton, Edge, Chris Jericho, John Cena, Batista či Triple H. Vrcholom večera bol zápas medzi dvomi legendami, Shawnom Michaelsom a The Undertakerom.

WrestleMania XXVII

WrestleMania XXVII (2011) (relácia)

Wrestlemania s poradovým číslom 27 sa konala v Atlante. Na štadióne v Georgia Dome sledovalo túto najstaršiu a najvýznamnejšiu wrestlingovú show vyše 70 tisíc divákov. Špeciálnym hostiteľom bol Dwayne "The Rock" Johnson. Medzi hlavné hviezdy večera patrili The Undertaker, Triple H, Edge, John Cena a The Miz.

Reklama