Reklama

Reklama

WrestleMania je najvýznamnejšie podujatie vo svete wrestlingu. 26. ročník tejto veľkolepej šou sa uskutočnil vo Phoenixe pred zrakmi vyše 70 tisíc divákov. Tí mali možnosť vidieť na jednom mieste najväčšie hviezdy tohto športu, medzi ktorých patria Randy Orton, Edge, Chris Jericho, John Cena, Batista či Triple H. Vrcholom večera bol zápas medzi dvomi legendami, Shawnom Michaelsom a The Undertakerom. (fabuloso)

(viac)

Recenzie (10)

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Aj táto posledná Wrestlemania si drží svoj štandard a je vidieť, že Vince McMahon svoju prácu robí skvele. Možno by to chcelo trochu viac vyhrotiť jednotlivé feudy, aby dané zápasy na najväčšom wrestlingovom sviatku vyzneli vierohodnejšie... tak ako tomu bývalo za starej WWF éry a skvelých zápasov The Rocka či Stevea Austina. Wrestlemania 26 nie je ani zďaleka dokonalá ako napr. WM17, no záverečný zápas The Undertakera a Shawna Michaelsa bol jedným z vrcholov celého wrestlingu a preto si 5 hviezd neodpustím. HBK odišiel so cťou a škoda, že už nikdy neuvidím jeho nejaká ďalší skvelý zápas. Dúfam, že sa takéhoto odchodu dočká aj Taker. ()

VokyYy 

všetky recenzie používateľa

Wrestlemania je velká show vždy, ale WWE jde hodně dolu co se týče kvality zápasu, v dnešní době moc extrému v WWE moc neuvidíte, každopádně na pěkný zápas můžete narazit. Pro mě bude tahle Wrestlemania, Wrestlemanii Shawna Michaelse, který se rozloučil se svojí 25-ti letou neuvěřitelnou kariérou, o to víc mě těší, že měl zápas s další legendou a to Undertakerem. Michaels byl nejlepší in ring performer v historii, ikona a jedna z největších legend a za to těch *****. Thank You Shawn ! ()

Reklama

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Veľkoleposť USA...skvelá šou..viacmenej skvelé zápasy..niektoré sklamali..ale finále Undertaker vs. Shaun Michaels bolo úžasné... ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Oficiálními skladbami show jsou písně „I Made It“ od Kevina Rudlofa, „Be Yourself“ od Audioslave, „Thunderstruck“ od AC/DC a „The Show“ od Since October. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama