Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Akčný
  • Animovaný

Zaujímavosti k filmom (69)

Jerry Maguire

Jerry Maguire (1996)

Do hlavnej ženskej úlohy bola zvažovaná aj Anne Heche, ktorá rolu nezískala kvôli tomu, že na konkurze prehlásila, že nerozumie deju filmu, pretože podľa nej nebolo možné vytvoriť milostný príbeh medzi mužom a ženou, kde muž v skutočnosti nemiluje danú ženskú postavu.

Vreskot

Vreskot (2022)

Rose McGowan, ktorá stvárnila Tatum Riley v prvej časti, bola oslovená, aby v tomto filme stvárnila menšiu rolu. No pre svoj konflikt s H. Weinsteinom a Miramaxom odmietla.

Dáma

Dáma (2011)

Michelle Yeoh sa kvôli účinkovaniu vo filme dostala na čiernu listinu barmskej vlády a má zákaz navštíviť Mjanmarsko.

Dogville

Dogville (2003)

Predtým, ako bola do role Very obsadená Patricia Clarkson, ju mala hrať britská herečka Katrin Cartlidge, ktorá nemohla účinkovať vo filme kvôli podlomenému zdraviu. Cartlidge zomrela 7. septembra 2002, viac ako deväť mesiacov pred premiérou tohto filmu v Cannes.

Brainstorm

Brainstorm (1983)

Herečka Natalie Wood zomrela pred dokončením natáčania, takže koniec musel byť skonštruovaný zo scén natočených skôr. Film bol venovaný jej pamiatke.

Po svadbe

Po svadbe (2019)

Do role Isabel bola pôvodne obsadená Diane Kruger, tá však kvôli prácam na iných projektoch musela z natáčania odstúpiť. Nahradila ju herečka Michelle Williams. [Zdroj: IMDb]

Annette

Annette (2021)

O rolu sa uchádzala Rooney Mara aj Rihanna, nakoniec však z toho v oboch prípadoch nič nebolo. [Zdroj: IMDb]

Reklama