Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dráma
  • Dobrodružný

Obľúbení herci (10)

Ben Whishaw

Prvý krát som videl Bena v Atlase Mrakov a aj keď som ten film nedopozeral, Ben a jeho vystúpenie mi ostali v pamäti. Síce tam hral gaya, o tom potom, ale hral ho geniálne. A neskôr to už išlo samo. Skyfall, Richard II., Bright Star a nakoniec geniálny videofilm Love Hate (ktorý mimochodom chýba v jeho filografii). Vo všetkých týchto filmoch hral úplne rozdielne osobnosti a úplne som mu každú z nich zožral. To z neho pre mňa robí najsympatickejšieho, najcoolovejšieho a najtalentovanejšieho herca, ktorého som za posledné roky v televíznej obrazovke videl.

Benedict Cumberbatch

Čo viac sa dá povedať ako Sherlock Holmes. Možno len to, že Benedict sa pomaly ale isto šplhá k špičke a dúfam, že ho nepohltí hlúpy Hollywood, pretože to by bola škoda. 

Sean Bean

Či už Sharp, Boromir alebo Ned Stark. A taktiež všetky jeho záporná postavy, všetky som si obľúbil. Sean Bean je geniálny tým, že či už dobrá alebo zlá postava, všetky hrá s nadhľadom a výrazom absolútneho pokoja. Je to borec.

Christian Bale

Batman už nikdy nebude taký, ako predtým, ak ho nebude hrať Bale. Je to výnimočný talent a hlavne sa nadrel, aby získal takú postavu, začo má moje uznanie.