Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Vojnový
  • Komédia
  • Animovaný

Recenzie (12)

plagát

Pohwa sogeuro (2010) 

71 jedna študentov, 71 pušiek a 71 osudov. 68 z nich prvý krát drží zbrane, prvý krát z nej vystrelí a dokáže odolávať niekoľkonásobnej presile s vierou , že príde sľúbená posila.

plagát

Normandie (2011) odpad!

Po Bratskej vojne , druhý zraz zberateľov vojenskej techniky. Pokus o niečo čo nemá ani hlavu ani pätu.

plagát

Biely tiger (2012) 

Pre fandov tankovej techniky doporučujem. Tank s dušou ktorý robí vrásky ruskej generalite. Ničí všetko čo sa mu postaví do cesty , zničené ruské tanky sú na odpis. Osádka jedného s tankou T-34 je mu na stope a má za úlohu ho stoj čo stoj zničiť.

plagát

Milan Rastislav Štefánik (1935) 

Veľmi som sa na tento film tešil lebo som nevedel, ako i veľa Slovákov, že tento film vôbec existuje. Je to asi preto , že vlastníkmi filmu neboli Slováci ale Češi. Vo filme sú nádherné obrazy Slovenska a originálne zábery z obdobia I.sv.vojny. Hlavný predstaviteľ podaním nevystihol energického Štefánika a film bol dosť komplikovane zostrihaný. Určite to je spôsobené minutážou filmu. Film o takejto osobnosti by si zaslúžil určite lepšie spracovanie, ale ako Slovák môžem byť vďačný tvorcom, že tento film uzrel svetlo sveta.

plagát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Dobré napätie, originálne komické situácie a sympatický zálesáci Tucker a Dale.

plagát

Nic než pravdu (1999) 

Nie ta mŕtvola nie je moja, nie nič som nerobil v rozpore z vtedajšou morálkou, ja som ich nevraždil, ja som ich zachraňoval. Ako by to asi vyzeralo keby sa Mengele postavil pred súd, snažil by sa presvedčiť všetkých, že konal pre blaho ľudstva? Je dosť pravdepodobné , že ak by k takémuto procesu došlo, prebiehal by asi dosť podobne.

plagát

Můj otec Mengele (2003) 

Vôbec sa nečudujem synovi Mengeleho, že chcel zaškrtiť otca, ktorí život medzi ľuďmi prirovnáva k stálemu boju o prežitie v prírode a tvrdí, že vyvražďovanie v Osvienčime, ktorého sa zúčastnil bolo vlastne len právo silnejšieho sa zbaviť slabšieho . Film ukazuje , ako fungovala povojnová ilegálna nacistická sieť , ktorá pomáhala vojnovým zločincom unikať trestu.

plagát

Čierni baroni (2004) (seriál) 

Porovnávanie zo seriálom je zbytočné. Myslím si , že herci ktorí mali sami skúsenosti zo ZVS sa svojich rolí zhostili dobre. Najviac exceluje Andrej Hryc v roli Terazkyho. Niektoré diely ma veľmi pobavili a tešil som sa na každý daľší diel.í

plagát

Oči války (2009) 

Ako sa vyrovnať zo stratov. Ako nájsť silu povedať pravdu.Pôsobivá dráma o osude dvoch novinárov v Kurdistane pred masakrou Kurdov v 1988 roku.

plagát

Ochrana štátu (2008) 

Dobre zamotané a nechýba potrebné napätie.