Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Sci-Fi

Zaujímavosti k filmom (41)

Jigeum Uri Hakgyoneun

Jigeum Uri Hakgyoneun (2022) (seriál)

Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia.

Parazit

Parazit (2019)

Konferenčný stolík bol navrhnutý špeciálne pre tento film. Tvorcovia merali stôl tak, aby sa pod neho mohli vojsť štyria dospelí.

Korisť

Korisť (2019)

Suterény sú na Floride veľmi, veľmi zriedkavé, pretože väčšina štátu je na hladine mora alebo pod hladinou mora a pôda je prevažne piesková.

Zrůdno

Zrůdno (2016) (seriál)

Chad L. Coleman (hrajúci postavu trénera) si taktiež zahral v seriáli Živí mrtví (od r. 2010). V oboch seriáloch sa premenil a bol zabitý ako zombie.

Kocúr Bob

Kocúr Bob (2016)

James (Luke Treadaway) v jednu chvíľu použije knihu "Myši a muži" od amerického spisovateľa a nositeľa Nobelovej ceny za literatúru za rok 1962, Johna Steinbecka.

Cyberbully

Cyberbully (2015) (TV film)

Maisie Williams (Casey) bola na fotografiách skutočne polonahá.

Cyberbully

Cyberbully (2015) (TV film)

Film si zakladá na skutočných udalostiach.

Múmia

Múmia (2017)

Film predstavuje Russella Crowea čoby Dr. Jekylla. Ten mal v pláne dostať samostatný film v UMU (Universal Monster Universe).

Kong: Ostrov lebiek

Kong: Ostrov lebiek (2017)

Kongov vzhľad vznikol kombináciou svojho náprotivku z roku 1933 a japonskej adaptácie zo šesťdesiatych rokov. Toto skĺbenie umožnilo kreatívnemu tímu spojiť základné vlastnosti klasického Konga s prehnanými "kaiju" (skratka pre japonské gigantické monštrá)  aspektami, a teda výraznejšou dĺžkou, stavbou a silou, ktorá umožní vyrovnanejšiu konfrontáciu s nadchádzajúcim filmom Godzilla vs. Kong (2020).

Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Novinári si mohli úvodných 28 minút filmu pozrieť na Skywalker Ranchi, kde bol útržok premietaný 3. decembra 2016, teda takmer dva týždne pred premiérou v amerických kinách.

Vlak do Pusanu

Vlak do Pusanu (2016)

Natáčanie sa začalo 26. apríla 2015 a skončilo 19. augusta 2015.

Reklama