Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Animovaný

Obľúbené seriály (8)

Dva a pol chlapa

Dva a pol chlapa (2003)

Extrémne návyková droga menom Charlie Sheen ma dokáže vždy pobaviť. Vtipné a komické situácie ,ktoré su zároveň náhodným a najlepším riešením väčšiny problémov opilca a sexuálneho maniaka v stredných rokoch , kvôli ktorým sa cíti ukrivdený jeho brat Elen ako ten najviac nahnevaný človek na zemi. Naopak jeho syn má na všetko jeden liek a to je jedlo , potom to celé poriadi Berta a o zábavu je postarané. Negatívum sledovania všetkých častí je že sa zápletky často opakujú,rovnako ako aj vtipné komentáre. PS: Po posledných sériách a hlavne poslednej časti mám chuť stiahnuť hodnotenie na 2 hviezdy

M.A.S.H.

M.A.S.H. (1972)

Americký originál seriálu bol sitcom. Ale tie situácie nevyžadovali umelý potlesk a smiech a naši českí bratia si to našťastie pri dabovaní všimli tiež. Hawkeye v seriály vytvára kontrastné situácie medzi bláznivím vojnovým šialenstvom a vtipným prekonávaním všetkých neprijemností ,ktoré musia pretrpieť vo vojenskej nemocnici samozrejme ,že mu kontruje partia doktorov spolu s úradníkom a farárom. Každý priložil ruku k dielu a myslím že sa to podarilo výborne. Vždy pri sledovaní MASHu zabudnem na svoje problémy , pretože v porovnaní s vojnou stoja za nič.

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

Áno američanov nemám rád a to ,že si z nich tento seriál vie urobiť srandu ma naozaj oslovilo. Vidíme príkladné správanie tých hlupákov ,ktorých nezaujíme nič iné ako to kde aký iluminát sedí v bielom dome alebo dome oproti cez ulicu. V seriály vystupujú zástupcovia všetkých vekových a finančných vrstiev. Každý je ale Američan arogantný k okolitému svetu. A to že vidím ako to tvorcovia seriálu predstavujú svetu ma neskutočne baví.

Star Wars: Klonové války

Star Wars: Klonové války (2008)

Hviezdne vojny pokračujú už to mi stačí. Ale sú tu aj ďalšie vylepšenia oproti filmom. Do popredia sa dostávajú aj postavy z filmov neznáme. Snáď len boje by mohli byť hromednejšie a tvrdšie takto cítiť ,že je to rozprávka pre deti...

Temný prípad

Temný prípad (2014)

Počúval som s každej strany aký je to vynikajúci seriál a tak som si ho dnes pozrel. Naliehanie okolia asi spôsobilo ,že som od toho čakal viac ako vtom bolo. Celé to rozprávanie bolo jemne humorné a zároveň veľmi hlboké. Dialógy aj monológy sa počúvali naozaj dobre a dávali zmysel, o hereckých výkonoch McConaugheyho a Harrelsona sa dá bezpochyby tvrdiť, že sú špičkové. Títo dvaja páni to nakoniec ani zle zahrať nevedia. Tu sa ale chvála končí a začína kritika.. To tajomné prostredie okolo okultizmu a vrážd ma celý čas nechávalo čakať na jeden z najnudnejších záverov v seriálovej histórii. Nekonalo sa žiadne prekvapenie ,čo ma naozaj sklamalo. Čakal som ,že ich odhalenie prinesie obrovský proces kde odsúdia všetky veľké ryby, čakal som ,že s hlavným záporákom sa nevysporiadajú za 3 minúty boja ale, že im vysvetlí prečo to robil a čo tým sledoval. Nedostalo sa mi odmeny za sledovanie toho dlhého príbehu, ktorý vyzeral tak zaujímavo,záhadne a nadprirodzene. Kvôli zlému záveru (i keď 90x lepšiemu ako v Himym) dávam 4 z 5.