Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Animovaný

Zaujímavosti k filmom (7)

Interstellar

Interstellar (2014)

Celý film sa skladá z 800 terabajtov dát, predovšetkým kvôli veľkému množstvu špeciálnych efektov, z ktorých niektoré potrebovali až 100 hodín spracovávania počítačom (renderovania).

Interstellar

Interstellar (2014)

Scenár bol vytlačený na lesklý červený papier, aby nemohol byť prefotený a skopírovaný.

A-Team: Posledná misia

A-Team: Posledná misia (2010)

Pri prvých scénach s Facem (Bradley Cooper) vidno, ako má skoro zakaždým inak oblečený župan. Raz mu vidno ramená, raz nie a raz len ľavé rameno.

A-Team: Posledná misia

A-Team: Posledná misia (2010)

V prvej scéne, kde vidno pneumatikami spútaného Facea (Bradley Cooper) pomedzi dosky plotu, mu pneumatiky siahajú po pás a sú štyri. V nasledujúcich záberoch sa mení nielen ich počet, kedy zrazu siahajú až po ramená, ale aj ich hrúbka.

Top Gear

Top Gear (1978) (relácia)

Vo vietnamskom špeciále (s12e08), keď robia spoločne skúšky na vodičák, Jeremy rozbije Jamesovi baletku, ktorú má pripevnenú popruhmi vzadu na požičanej Jamesovej motorke o chodník (00:47:24), ale o pár záberov predtým ešte baletku na motorke pripevnenú nemal (00:47:04).

Top Gear

Top Gear (1978) (relácia)

V záverečných titulkoch botsvanského špeciálu (s10e6) majú všetci pred priezviskom uvedené Arcibiskup Desmond podľa mena arcibiskupa Desmond Mpilo Tutu, nositeľa Nobelovej ceny za mier.

Reklama