Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (30)

plagát

IMT Smile a Lúčnica - Made in Slovakia (2016) 

Film IMT Smile & Lúčnica ♡ Made in Slovakia sa určite oplatí vidieť. Výborná réžia, skvelý strih a perfektný výkon účinkujúcich. Človek chcel tlieskať, akoby tam bol. Tie farby, energia, emócie.Sledoval som ľudí v kine. Pohltilo ich to. Aj tých o ktorých určite viem, že neboli na predstavení. Viem to. Vzal som do kina časť mojej rodiny 💗 Ako fanúšik som vždy chcel vedieť, aké to je byť na druhej strane. Stáť za oponou a počúvať tú vravu, stlmia sa svetlá, priestor stíchne a potom prídu prvé tóny a dav buráca. Pohľad do hľadiska. Tento film mi to dal. Ďakujem zaň. Aj za Made in Slovakia. Je mojou srdcovou záležitosťou v mnohých významoch a navždy bude.

plagát

Farmári (1994) (TV film) 

Je to veľmi dobrá paródia. Dávno som sa tak poriadne nenasmial ako tu.

plagát

Tajomný let (2005) 

Prvá polovica je jasná - dobre zvládnutá, potom to ide viac menej dole vodou a koniec ma po peknom zážitku znechutil. Jodie je tu napínavo vynikajúco zahratá.

plagát

Po západe slnka (2004) 

Je to slabé, miestami vyslovene nuda. Viac ako akcia a zápletka zaujme laškovanie medzil upičom a agentom, ktorý sa ho snaží dolapiť. Čo je u akčnej kriminálky asi chyba.

plagát

Pretty Woman (1990) 

Je to skutočné reálne aby sa niečo také v skutočnosti stalo? To je nám jedno. Je to hapyendová rozprávka o láske a bohatstve pre dospelých dobre zahraná a zrežírovaná. Julia ako šľapka z ulice je veľmi pekná a meká a Gere je ako dravý obchodník od nej ešte mekší oproti reálnym postavám, ale tá nadsázka je tu dobre zvládnutá. Pesnička od Roxette patrí k tomu. Baby plačte a snívajte ďalej.

plagát

Stratené v preklade (2003) 

Pekné pomalé tempo celého filmu sa páči. Bill Murray tu hraje akoby svojho celoživotného komika na dôchodku - kľudného a zamilovaného.

plagát

Vojna policajtov (2004) 

Tak toto ma úplne odrovnalo. Skutočne dusná atmosféra, žiadna vidoeklipová naháňačka, ale pekne pomalá stará filmová škola v novm šate. Obaja hlavný herci Daniel Auteuil, a netradične záporný Gérard Depardieu predvádzajú snový výkon. Na dnešnú dobu vzácna výnimka.

plagát

RRRrrrr !!! (2004) 

Veľmi čudná komédia. Bez inklinácii k tejto odnože humoru budete trpieť. Naopak, ak ste tohto razenia, tak sa párkrát pousmejete. Je to skutočne pre maličký okruh ľudí, žiadna komercia. 2 hviezdy za nápad a následne aj realizáciu.