Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dokumentárny
  • Hudobný

Recenzie (18)

plagát

Klaus (2019) 

Wow, ten nadhlad, humor, napadite vykreslenie "ako to asi zacalo", atmosfera, zrejme videl svoju najkrajsiu vianocnu rozpravku.

plagát

Kto je ďalší? (2018) 

Odporucam ako povinnu literaturu na zakladnych a strednych skolach. A to ticho v kine na konci... Voiceless.

plagát

Leví kráľ (2019) 

Klasicky levi kral pribeh zasadeny do tej najuzasnejsej grafiky, aku som doteraz v animakoch videl. Vobec nevadi, ze je pribeh je zrecyklovany. Videl som v IMAXe, pre mna dokonaly zazitok.

plagát

Záhady tela (2017) (relácia) 

Format celkom ok, lepsie ako produkcia nasich komercnych televizii, ale je to akesi nemastne, neslane, nezabavne, ... nuda. Miezgovi ta rola na prvykrat nejako nesadla, ak by to tak islo dalej, mohol by to ozivit moderator typu Andreja Bicana. Vlastne Andrej Bican. Mozno by ale ani to nepomohlo. Uvidime co bude dalej, zatial 2*.

plagát

Vojtech (2015) 

Najlepšia novodobá slovenská komédia, čo je svojim spôsobom aj smutné. *** za film, plus * za Horkýže Slíže.

plagát

Within Temptation & The Metropole Orchestra: Black Symphony (2008) (koncert) 

Neskutočné, aj menej zainteresovanému človeku musí prebehnúť mráz po chrbte pri tomto koncerte. až neuveriteľne verne zachytený zážitok, vďaka ktorému sa toto DVD dá stále dookola pozerať. Škoda prvej piesne, po fantastickom úvode zboru to Sharon trochu nezvládla a naladila zlú vlnu, ale potom jej to už išlo. Inak v podaní WT dokonalé. Jediná výčitka snáď ešte by išla účesu Sharon, nesadnú jej podľa mňa kučery, s rovnými je oveľa krajšia, ako princezná :-)

plagát

Forrest Gump (1994) 

Herecký výkon Toma Hanksa neprekoná snáď nikto ešte poriadne dlho. To je tak uveriteľná hlúposť, až je to neuveriteľné, jeho zaostalosť je geniálna. Robin Wright je krásna a k soundtracku už ani neviem nájsť slová. Proč běháš? Já nevím. I máma mámy jeho mámy vařila krevety. Jednoducho, shit happens :-) A jo, jeden z mála, mála filmov, ktoré sa mi páčia viac s českým dabingom, ako v originále.

plagát

Ako si vycvičiť draka (2010) 

Najkrajšie animované prekvapenie roka 2010. Veľmi sympatické postavy, geniálne spracovaný vizuál filmu, ktorý vtiahne do deja. Jasná čitateľnosť deja s jasným koncom nie je na škodu, tuto to nevadí. Pre deti ideálna rozprávka plná zábavy aj dobrodružstva, s ponaučením, že zvieratám sa má pomáhať a nie ich ničiť. A dospelí si vo filme nájdu možno ešte niečo viac.

plagát

Wall-E (2008) 

Videl som snáď najkrajšie špinavú a plechovú rozprávku všetkých čias. Avšak nie len takú plochú. Zámer vykresliť, čo pre svet znamená príroda a ekológia vyšiel Pixaru dokonale a robot podľa vzoru Čísla 5 pôsobil veľmi milo, aj keď s úplne inou povahou, čo mi robilo trocha zo začiatku problém. Som rád, že ešte stále sa robia animáky, ktoré vedia chytiť za srdce.