Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Vojtech je komédia zo súčasnosti s trpkým nádychom. Hlavným hrdinom je štyridsiatnik Vojtech, ktorý nemá krízu stredného veku z pasie, ale z toho, že sa mu jeho pokojný a stabilný život celkom rozpadá. Je nemotorný, obyčajný, človek z davu, ktorého si okoloidúci nevšímajú a kolegom slúži ako stredobod výstrelkov. Prišiel o ženu a s jej stratou sa vyrovnáva veľmi ťažko. Útechou mu je spoločnosť jednoduchého, ale o to frajerskejšieho suseda Laca. Taxikár Laco má v ponuke každý deň instatný návod na život, hlavne nech je v tom chlast a baby. Vojtechovi však po strate práce, jeho poslednej istote už ani to nepomáha. Svoj život musí zobrať znova do svojich rúk a postaviť sa nepriaznivému osudu. Naoko lúzer pozbiera sily a veľmi smiešne, až trápne bude bojovať o srdce svojej vyvolenej. Alebo vyvolených? Minimálne jedna z nich zbadá vo Vojtechovi svoju poslednú šancu a začína spleť komických situácií, omylov a nedorozumení, v ktorom sa každý snaží uchmatnúť kus osobného šťastia. (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (115)

qxkamo 

všetky recenzie používateľa

Tato trpkejsia komedia z realneho zivota mi celkom sadla, asi aj preto, ze som nemal ziadne prehnane ocakavania. Pacilo sa mi, ze sa dej zbytocne nenatahoval, len aby dosiahol nejaku optimalnu minutaz, ale stale sa nieco dialo. Neskor vsak uz bolo mozne predvidat skoro kazdu zapletku, ale nic to nemeni na tom, ze tento pokus o komediu celkom vysiel. ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia zo slovenských telenoviel riadne hrubého zrna, tentokrát vo formáte celovečerného filmu. Pár momentov by sa našlo (Miezga si svoje monológy písal sám? To by u mňa mierne stúpol...), inak niet o čo stáť. Dajte študentom filmových škôl slušné peniaze, slušnejšie filmy natočia (a horšie v nich nezahrajú). Ale dajte im ich, kým študujú, kým ich nezomelie samozvané kaviarenské prostredie s patentom na... na piču! ()

Reklama

rigby 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě velmi zábavný a odlehčený film, na který se příjemně dívá. Není potřeba přemýšlet nad složitostmi života, jen se lehce nechat unášet přehledným příběhem, kterým jasně promlouvá život. Nejedná se o nic zásadního, ale jako zábava to funguje a není to balancování na hraně vkusu, protože se to na té kladné hranici ještě s přehledným odstupem drží. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Prvých 40 minút bolo dosť veľkým utrpením. Lenže potom som si všimol, že sú mi niektoré aspekty tejto nenáročnej sk komédie vtipné a že zrovna realizmus nie je to, čo si tu mám všímať. V kine by som bol sklamaný a úprimne nechápem, čo Vojtech v kinách robil, ale ako relax večer pred telkou sa to proste dá. Osobne som očakával iné zakončenie jednej dejovej línie a možno to má niečo spoločné s tým, že scenár sa nedokáže poriadne rozbehnúť ani ku koncu vygradovať, pritom priestor na to bol. ()

Kovaja 

všetky recenzie používateľa

Neskutečná hlína. Ale naprosto nečekaná. Slováci natočili úžasný kousek. Hlavní tahouni filmu jsou dva sousedi. Jeden je starý chudák který potřebuje sehnat nějakou spřízněnou duši když mu dá manželka sbohem a druhý je taxikář který má doma semetriku a na truc shání dnes a denně řezivo. Jeho hlášky a styl mluvy je bombastický. Ten borec mě neskutečně bavil. Vypleštěné oči a jeho hláška ,,Si kompletná,, je zničujííícííí:-))))!!!!! Palec hore chalani:-) ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (9)

  • Ve filmu si zahráli členové slovenské punk rockové kapely Horkýže slíže. Kapela k filmu složila eponymní píseň, ke které natočila i klip. (blitzer)
  • Čerpacia stanica, na ktorej pracuje Valéria, sa nachádza na Račianskej ulici oproti internátu Mladá Garda. (kacer4)
  • Vojtech býva na Stropkovskej 11 (adresa je viditeľná v záberoch pred domom). Na rozvodovom papieri je však adresa odporcu Vojtecha Zápražného iná – Pečnianska 7, Bratislava. (De Large)

Reklama

Reklama