Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Horor

Recenzie (8)

plagát

Upíři, vlkodlaci a čarodějnice (1994) 

Nesmierne "poučný" dokument. "Transylvánia existuje a nachádza sa v Rumunsku" - naozaj? no, to som teda vážne netušila! x) huraaa

plagát

Nočná mora z Elm Street (2010) 

Veľmi slabý a nepodarený remake, ktorému absolútne chýba akákoľvek atmosféra pôvodnej verzie.

plagát

Červená kapela (2009) 

Vynikajúci, veľmi silný dokument o KĽDR. Čo viac dodať,.. po vzhliadnutí mi behali zimomriavky po chrbte,..

plagát

Zánik Zeme (2010) (TV film) 

Zem ohrozuje nejaký neznámi druh čiernej diery, ktorá vlastne nie je čierna diera. Spôsobuje antigravitáciu vďaka ktorej ľudia bezproblémov jednou rukou zdíhajú svojé autá. Svet teda zachraňuje rockerka- odborníčka na kvantovú fyziku, ktorá má napriek tomu, že Zem bude o pár hodín zničená, čas sa každých desať minút prezliecť do iného štýlového oblečku. Jej výpočty sú také rozsiahle, že jej zahltia celú pamäť počítača ?? a nemôže pokračovať. Našťastie v pravej chvíli prichádza autistický týpek, ktorý úplne v pohode precestoval niekoľko sto kilometrov na aute bez toho aby v živote šoféroval so svojím počítačom v rukách, kde má svoj vlastný výpočet. Svet je teda zachránený- huráá ! Tú jednu hviezdičku aspoň za pekný obal, na ktorý som sa nalákala- čo budem ľutovať ešte poriadne dlho.

plagát

Tip a Tap (1971) (seriál) 

Môj najmilovanejší večerníček z detstva..

plagát

Starostliví medvídci (1985) 

Tak tento animák mi púšťala moja babička vždy, keď som prišla domov zo škôlky a bohužiaľ musím povedať, že mi prišiel neuveriteľne slaboduchý už vtedy.

plagát

Prekliatie bohov (2004) 

Ničím neprekvapujúci, prakticky nudný príbeh zaobalený do impozantnej vizuálnej vrstvy.

plagát

Prasiatko Peppa (2004) (seriál) 

Po poľsky je to fakt skvelé, síce nulový dej, animácia divná- prasaťu trčí čumák z boku hlavy, ale ten dabing stojí za to!!!